Стара Мощаниця, 14-15.06.2019

Місце риболовлі: Стара Мощаниця

Початок риболовлі: черв. 14, 2019 19:30

Кінець риболовлі: черв. 15, 2019 12:00

Тип риболовлі: Поплавок

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Червонопірка3Мастирка, Хробак
Окунь1Хробак
Лин4Хробак
Карась сріблястий0.0001Хробак

Компаньйони: молодший син, старший син. А ще були Андрій Деркач і Сашко Лащук, хоча й сиділи далеко від нас.

Погода: Дуже сонячно й спекотно, штиль. 

Рівень води: можливо трішки вищий норми.

Час ловлі: 19:30-12:00. 

Місце: праворуч від берези на південній стороні ставка

Вартість рибалки: безкоштовно.

Зловлено: карась червонопірка, линки й окунець.

Наживка: опариш, хробак, мастирка. Найбільше риба реагувала саме на хробака, опариш взагалі жодного разу ніхто не смикнув.

Прикормка: трапер.

Снасті: поплавок.

Я дуже хотів реабілітуватись після минулого невдалого виїзду на цей ставок. Навіть купив новеньку махову вудку шестиметрову, про яку мріяв вже кілька років. Запропонував Андрію і він відразу погодився на подорож. Кількість учасників постійно варіювалася, то ж в кінці кінців я взяв з собою своїх двох синів.

З вечора я файно загодував місця для ловлі: одну точку зеленою прикормкою на лина (з марципанами), другу такою ж спеціалізованою, але світлою і третю точку я засипав пелетсом, пізніше ще й докидав кулі прикормки "карп-лин-карась". Сашко ловив на пікер й фідер, а Андрій взагалі не був жадібним і в одну точку накидав прикормку на основі творого десь п'ятилітрове відро, а другу свою точку загодовував такою ж кількістю прикормки, але класичною.

Ввечері ми бачили лише кілька покльовок. Місцевих на ставку взагалі не було. Лише в Сашка на пікер постійно стабільно клювала дрібна червонопірка.

Зранку виявилось, що всі наші підготовки нічого не дали, кльов був майже відсутнім. Але бульок з дна біля поплавки було достатньо. І що характерно, саме линьових таких дрібних бульбашок. Ми спіймали лише по кілька нормальних риб. Кльов, який тут був кілька років тому вже лишиться мабуть лише в нашій пам'яті. 

Коли вже їхали додому, то зупинились на зупинці, щоб підібрати місцевого мешканці. То він сказав, що цієї вести по озеру працювали електровудками 😠 Ну йолки-палки! І це коли озером займається місцеве об'єднання рибалок. 

Хочеться вірити, що моїм дітям запам'ятався цей виїзд, адже це вперше, коли ми троє ночували на природі, тягали звичайними вудками рибу, вечеряли, відбивались від комарів і всяке таке)

Всіх з днем тата :)


Коментарі