Грушвиця 27.04.2019

Місце риболовлі: Грушвиця

Початок риболовлі: квіт. 27, 2019 06:00

Кінець риболовлі: квіт. 27, 2019 16:00

Тип риболовлі: Флет-Метод

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Амур білий6.0002Поп-ап
Короп дзеркальний6.000Пелетс, поп-ап
Короп15.000поп-ап

 Всім привіт. Виїжджали на денну риболовлю в Грушвицю. Для мене це була перша рибалка на цьому ставі. Для кума взагалі третя в житті :) Рибалка виявилася дуже трудовою і виснажливою. Приїхали на ставок о 05:00. Вже в 6:20 були закинуті снасті і закормлено 2 точки ловлі. Розбиралися довго бо куму все показував і розкладав, вузли, гачкі, насадки.. вимірювання дистанції колишками, кліпсування, маркерування і тд. все це зайняло багато часу, але можю задачею була не сама риба а скажем так більше провести куму показову рибалку з флет фідеру і показати всі ази. 

 
 Перше клювання в 6:50, дальня точка. Амур 2.9. Потім в 7:15 амур 3.3. Потім пауза. Кум вже ловив другого тузіка до кіло.
 Клювання були постійні. Інколи інтервал перевищував 30 - 40 хвилин.. але магічний спомб - два прикормки робив своє діло. Кормили куму ближню точку десь 40 - 45 метрів. Собі кормив дальню 80+-. В обід не могли нормально перекусити бо бігали до палок тягати тих тузів. В певний момент я перестав рахувати рибу, важити і взагалі записувати хоч якусь інфу.
 Крупного коропа не було. Найбільший заважив 1.4. Обловлював всю акваторію доступну в моєму секторі, пробував всі види насадок, але укрупнити рибу не вдалося. Пробував міняти дистанцію.. уходити від корму в різні сторони, це не давало результату або я його не дочекався. Це не біда. Основну ціль виїзду ми повністю виконали.
 Погода мінялася декілька разів. Зранку дощік, потім жара і сонце, з обіду знову прохолодно і після 13 знову жара. Десь близьку 16 небо затягнуло капітально і ми з обгорілими носами вирішили шо треба вматувати додому. 
 Втомлені просто адськи, довольні, згорілі поїхали собі відпочивати.

 

 Ловили в основному на яскраві кольори попапів солодких смаків. Прикормка в кормушку йшла сипуча. Виробника не напишу бо це був мікс з декількох типів корму та мілкого пелецу з уклоном в солодкі смаки (і тут приходить на думку мисль про те шо треба було взяти щє спеції або чистопалтусовий корм.. але вони у мене були відкладені на іншу риболовлю, тому маємо шо маємо).

 Всім ні хвоста ні луски.

Вопили дуже багато риби.. жах просто.. "Впіймав - відпусти"


 


Коментарі