Долиняни, 09.10.2018

Місце риболовлі: Долиняни1

Початок риболовлі: жовт. 09, 2018 00:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Окунь
Щука35

Всім привіт. Були вчора в Долинянах, окунь клював справно, по щуці одна дрібнота, мали декілька зрізів. Одним словом ляпота.

А тепер мінуси, був там же тиждень тому, рибалка коштувала на окуня 50 грн. з щукою 100 грн. при розмові з власником ціна мала не змінитися. Но минув тиждень зааустили позавчора щуку, ціна виросла з 50 за окуня до 100!!!!! грн. Є маленький бонус в ціну входить 3 кг щуки. Все вроді ясно запустили рибу треба заробити, ок хай буде так.

Далі в нашій компанії було четверо людей відповідно ловили в дуже обмеженому просторі, так була сконцентрована риба. Вечором до нас підійшли працівники водойми з удочками і мальком переговлрили і тут почалось саме цікаве, рагулізм по інакшому не можу це назвати. Який заключався в тому що двоє з працівників заважали нам комфортно рибалити оскільки місця було не багато ,на що мій колега зробив культурне зауваження яке було проігнорене. Коли ми збиралися до дому мав небезпеку зламати спінінг через тих горе працівників. Після чого ще в них залишилося бажання просити нас про хорошу рекламу.

Ось така рибалка.


Коментарі