Фідерний марафон в Козовій

Місце риболовлі: Козова

Початок риболовлі: жовт. 13, 2018 08:00

Кінець риболовлі: жовт. 14, 2018 10:00

Тип риболовлі: Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Лящ13.190Мотиль
Сом карликовий коричневийМотиль

Ну ось і завершився Фідерний марафон в Козовій який тривав 26 годин…😎
Можна сказати що ми закривали сезон ,але ні… цих закриттів ще буде багато,а може і незакриємо,так як зимою нас чекає Бурштинський канал🐟)
Марафон видався один з найважчиш,чесно я не був готовий до такого..
Але по при все ми посіли 6 місце серед 41 команд з вагою 13,190,до Big Fish наш Лящ 🐬 не дотягнув 0.30 грам)))
Рибалка була досить крута,підлящик,сомик,лящ до цієї риби потрібно було найти ключик,щоб протягом 26 годин її ловити.
Щось нам вийшло ,щось ні...але на наступний раз ми краще підготуємось.
По організації все було класно.,смачна вечеря,чесне суддівство,веселі сусіди.
Хочемо подякувати Стрілецькому Роману
та Потурняку Андрію,за організацію цього марафону 🤘😜🤘
Також велика подяка компанії Zemex 👏

На цих змаганнях зібралось 42команди з 8-областей. Дружня атмосфера, зустріч з друзями, сама організація марафону на найвищому рівні, за що велике дякую Тернополянам за таке чудове свято.

Сама рибалка видалась важкою, інтенсивність кльову була в край низькою, а ще високий темп перезакиду і дистанції ловлі 60м-80м за 26годин вибили всі сили з учасників. Нашій команді Zemex Lviv, випав 27сектор, чомусь в цьому сезоні немає фортуни, до крайних секторів, але що витягнули те і маєм.

Після маркеріння обрали 2дистанції, Юра Прокоп'юк напарник, почав ловлю на 67м, я на 42м. З дальної точки 67м почала покльовувати риба, але коли на цій дистанції ставили 2фідера, в Юри кльов просто пропадав, получається 2-фідера одне одного пресували. Прийняли рішення краще нехай ловить хочаб один, чим двоє на цій дистанції будем вприпартись і не будем мати риби взагалі, результат то командний. І першу половину доби, я пригав по дистанціям шукав рибу, а Юра з якоюсь періодичністю половлював з 67м, но щоб в марафоні мати хороший результат, 2 чоловіка в команді повинні ловити добре, мому терпіню прийшов кінець близько 10вечора, і вирішили попробувати дистанцію в 86м, розгодував її і звіти почала клювати рибка. Кормушка 80-90грам фідер zemex rampage 3.90 тест 150грам, багато мотиля в корм, поводок 1м гачок 1810 №14 4-6мотилів, і сомик підлящик в прилові.

В такій не простій і не стабільній ловлі ми зловили 13190, ця вага позволила здобути 6 місце. Не буду лукавити, ми цілились в призові місця, але можливо брак досвіду не до кінця розібрались в тактичному плані, можливо не до кінця зрозуміли цю рибалку, загалом є над чим працювати. Щиро вітаю переможців, без сну 26годин, не рослабились і не здались і здобули перемогу, приклад як іншим командам робити результа!!! Ще раз дякую організаторам суддям за такі чудові змагання. НХНЛ

Джерело: https://www.facebook.com/yura.prokopiuk


Коментарі