Вірля, 18.09.2018

Місце риболовлі: Вірля

Початок риболовлі: вер. 15, 2018 19:00

Кінець риболовлі: вер. 16, 2018 17:00

Тип риболовлі: Флет-Метод, Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
ЧервонопіркаКукурудза, Опариш, Хробак
Карась сріблястийХробак
Короп5.0003Горох

Компаньйони: Олександр Кротюк, Олександр Чернюк.

Погода: дуже теплий й гарний осінній день, західний вітер, небо з білими хмаринками.

Рівень води: норма.

Час ловлі: 19:00-16:15.

Місце: на острові.

Вартість рибалки: 300 грн за добу.

Наживка: ми перепробували все. Коропи взяли на горох. Мої великі карасі теж на горох. Дрібні карасі на хробака. Плотва на кукурудзу.

Прикормка: VDE, Haldorado, ферментована кукурудза, варених горох, пелетс.

Снасті: фідери, пікери, вудки, методні фідери.

Приїхали ще як було світло. Довго вагалися де буде краще сісти, тому що самі хороші місця вже були зайняті. Сіли на острові. Кидали попід латаття, це десь метрів 20. Також ловили і поплавчанками відразу біля нашого острову. Глибина звичайно розчаровує, сантиметрів 60 на поплавках, а в зоні зікорму фідерів десь метр з кепкою.

До речі про закорм. Ми мали три зони лову: Сашко Кротюк годував горохом та дрібненими бойлами, Саня Чернюк насипав велику кількість пелетсу (різного всякого) на бустері, а я одну точку забомбив ферментованою кукурудзою, а іншу підгодовував лише кормом з методної годівниці. 

Отже, що ж це дало. Майже нічого.

У мене вночі одночасно десь о другій годині клюнуло дві рибини на дві вудки. Ось ту, щоб була закинута в пляму з кукурудзою я зміг втримати рибу і дістати її. До речі підсічку робив Сашко, спас мені триногу, що вже пливла у воді разом з вудками. Але під час цього загубив один мій крокс. Коропець десь під три кілограми перемістився до садку, щоб стати об'єктом зйомки зранку і бути відпущеним.

У одного Сашка за всю ніч одне клювання: коропчик за два кілограми, а в іншого якийсь лише пік (мабуть карасевий) і все.

За весь день риболовлі хлопці і я не бачили більше справжніх коропових клювань. Лише мені пощастило взяти двох дебелий карасів на методну снасть.

Коротше все погано. Мені після обіду вдалось трохи розкачати зону поплавцевою ловлі і там на хробака клювали карасики та червонопірка. На класичний фідер покльовок майже не було, лише на кукурудзу вішалась непотрібна дрібна червонопірочка.

На відміну від нас хлопці, що гучно матюкались, розпивали спиртні напої і сміялися з своїми дівчатами вправно тягали раз за раз рибу в районі другого будиночку. Ловили вони на пружини.

Ось така петрушка.


Коментарі