Стара Мощаниця, 02.08.2018

Місце риболовлі: Стара Мощаниця

Початок риболовлі: вер. 02, 2018 06:15

Кінець риболовлі: вер. 02, 2018 13:30

Тип риболовлі: Поплавок

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Карась сріблястий3.50013Мастирка, Перловка, Хробак
Лин1Хробак

Компаньйони: Андрій Деркач, Вітя Крижанівський.

Погода: Ясно й спекотно. Температура +27. Вітер постійно змінний. Зранку був сильний туман над водою.

Рівень води: норма.

Час ловлі: 06:15-13:30.

Місце: південна сторона ставка, праворуч від берези під великим горбом. Андрій же розмістився ліворуч на кладці перед тією березою.

Вартість рибалки: безкоштовно.

Наживка: пробували на все, що тільки мали. Риба постійно хотіла чогось іншого :)

Прикормка: Traper Lin-Karas зеленого кольору і атрактант карп-лин-карась з рубленими хробаками - це одна зона ловлі. Іншу загодував траперівською базою "води стоячі" з великим вмістом кастерів. Додатково це все посипав пелетсом "чотири сезони".

Снасті: махова вудка.

Хороші спекотні дні ще стоять на вулиці, хоча на календарі вже осінь. Я вирішив провести час на одній із своїх улюблений водоймі — ставку в Старій Мощаниці. Нарешті мені вдалось виволокти на риболовлю свого дружбана дитинства Вітю, якому обіцяв сумісний виїзд ще кілька років тому :) А третім нашим компаньйоном був Андрій, який прочитавши кілька моїх звітів відкрив в цьому році цей ставок і для себе.

Приїхали ми ще затемна, швиденько приготували місця і Андрій відразу ж ловить здоровенного красеня карася! Ну, думаю, діло піде! Але не так сталось як гадалося.

Цього дня риба була дуже прошеною. Її постійно потрібно було шукати і підбирати наживку. Нам з Віктором цього зробити не вдалося, а от Андрій прекрасно відловився на тому своєму пірсі. Всі карасі просто красені. Що цікаво, йому не попалось жодного линка.

Спочатку клювало на перловку і все в місці де не було взагалі ніякого корму. Потім запрацювала мастирка і це зовсім в іншій точці. У нас же на нашому місці покльовки були суто на хробака.

 


Коментарі