Немає слів, одні емоції..

Місце риболовлі: Гільча

Початок риболовлі: серп. 25, 2018 06:00

Кінець риболовлі: серп. 25, 2018 11:00

Тип риболовлі: Поплавок, Пружини-смоктухи

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Карась сріблястий8Манка, Опариш, пуфи часник

Раніше писали у звітах, що охорона на даній водоймі хамовита, це не те слово. Шкода водойму і риба, яка ще попросто не здохла. таке байдуже відношення до водойми і хамовите відношення до людей, які приїздять на відпочинок. Головне для орендатора цієї водойми здерти гроші з тих хто приїздить, а взамін ви отримаєте жахливий сморід від мертвої риби, яка по всій водоймі плаває, ніяких умов відпочинку і сміття повсюду (хоча впершу чергу це залежить від самих людей, які приїздять). По суті, в дану водойму не вкладаються ні кошти, і абсолютно нічого не робиться для відпочинку людей. Кошти беруть не зрозуміло за що. і до того ж, дата у білеті вказана 24.08.18 (хоча рибалили 25.08.18)
Приблизно за 5 годин зловлено всього 8 карасів стандартного розміру (більше бажання ловити і взагалі залишатись на даній водоймі бажання не було). Місцевий житель впіймав карпа грам 500 не більше (скоріш за все на кукурудзу). За словами цього ж місцевого жителя, риба почала дохнути від того, що орендарі цієї водойми якимось відходами кормили рибу, тому такий результат. За словами ж хамовитого охоронця, риба дохне, бо це ж став, немає проточної води відповідно і не вистачає кисню рибі от і дохне. Все, що робив охоронець, це ходив з підсакою збирав дохлу рибу і перекидував її в корчі. Повна антисанітарія.
P.S.Cправа кожного, але не радив би відвідувати дану водойму..адже замість хорошого відпочинку і гарної риболовлі - просто зіпсований настрій і бажання комусь "наваляти"...

ціна квитка на 1 людину з 6.00 до 22.00 - 150 грн. (дозволяється ловити на три снасті, за кожну додаткову снасть ще 30 грн.)


Коментарі