Яблунька 17-18.08.2018

Місце риболовлі: Яблунька

Початок риболовлі: серп. 17, 2018 21:00

Кінець риболовлі: серп. 18, 2018 14:00

Тип риболовлі: Поплавок, Флет-Метод, Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Короп2.5002Попап часник

Компаньйони: Олександр Кротюк, Діма Малафей.

Погода: вітер змінного напряму, доволі тепло, тиск високий, але трохи скакав. Загалом була гарна погода, але часом вдень йшов швидкий дощ, а в ночі взагалі був сильний дощ.

Рівень води: мабуть норма.

Місце: південна сторона першого ставка, найперша бесідка.

Вартість рибалки: 300 гривень за кожного рибалку.

Прикормка: Traper карп-лин-карась на одному фідері і Трофей халібут на іншому. Також догодовував спомбом: горох і пелтс.

Снасті: фідер, поплавчанка.  

Мій друг Сашко рибалив тут кілька місяців тому, але по знайомству на другому ставку. Так званому "акваріумі". Це дуже зариблена водойма і рибалити там можливо лише по дозволу власника. Коли він тут був, то йому все сподобалось і він запропонував мені їхати в цю Яблуньку. 

На вибір нам було два ставка: перший (короповий) і третій (карасьовий). Карасі є і там і там, лише на першому вони вагою під кілограм, а на третьому їх значно більше, але набагато меншого розміру. Ми, звісно, обрали першу водойму)

Ввечері клювань було цілий нуль. Вночі у Сашка один раз рипнувся сигналізатор, але риба виплюнула горошинку. Вночі у мого брата якась рибина відірвала поплавка і потім півдня палвала по ставку. Він теж за нею плавав наступного дня і навіть зумів схопити ліску, але рибина все порвала в руках. Зранку теж нічого не клювало. Все стояло МЕРТВО. Ні на вудки, ні на "вбивці карася", ні на фідери, ні на методні годівниці. Не клювало нічого.

Після десятої Сашко на поплавочок дістав коропенятко грам на 300. Ну ми ж не будемо рахувати цю рибу як залікову, правда? Наші сусіди взагалі вже зібрались і забрались геть, коли нарешті у мене запищав щосили сигналізатор і я дістав коропчика кілограма на півтора. Перезакид і з того ж місця таке саме клювання через півгодинки з приблизно такою ж рибою. Саня теж в цей час зловив кілограмового коропа на свою снасть.

Ось власне й все. Варто також відзначити, що в час нашого перебування на озері вода якраз дуже сильно цвіла і була геть зеленого мутного кольору.

Чи повернусь я сюди колись ще? Доволі далеко він міста: мені їхати було 85 кілометрів. При чому остання миля - це дорога полем. На місці доволі багато комарів. Всюди пісок. Але головний мінус особисто для мене - це всюди глибина аж по груди :) Ну таке. Якби ще кльов був кращий і ціна не така висока, то були б інші враження.


Коментарі