Міфи розвіюються або Чудова сімейна риболовля

Місце риболовлі: Грушвиця

Початок риболовлі: лип. 14, 2018 07:00

Кінець риболовлі: лип. 14, 2018 18:00

Тип риболовлі: Карпфішинг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Короп4.30010

Трохи прозвітую про сімейний відпочинок у Грушці.
Чимало часу присвятив вивченню водойми з ехолотом. Цьому посприяв Павло з ngb project. Тестував його човник jetta з останньою моделлю ехолота deeper pro.
Практично рівнозначні всі альтанки по глибині та ніяких цікавих перепадів глибини. Наявність риби ехолот показав у більшості секторів. Вирішив вибрати 4 альтанку. Закормився на 104 метри. Намагався підловлювати з кормового пятна.
Перший закорм невеликий, але - 0,5 кг пелетсу + різані пилячі бойли від Дудібейтс+ліквід від Трінітібейтс. Ця адська суміш тримала крупнішу рибу в нашому секторі до 10 ранку. Далі пішла менша рибка. В 7 ранку закинуті вудлища та до 10 ранку було три залікових карпа - 3,7; 3,3 та 4,3 кг.
Активно відгукувалася на Дуді, але зважаючи на те, що бойл великого діаметру то клювання стартували коли бойл спилювався до 12 діаметру. 
Ще підкормлювався пелетсом кріль + бойли Трінітібейтс.
Від 10 ранку до 18:00 нами було виловлено ще 7 карпів. Від 0,5 кг до 3кг. Ще було два сходи та один обрив. Весь час я працюва на підсаці. 8 риб вийняв син, 2 дружина. 
Висновок:Покльовки всі делікатні. Потрібно зважати на кожен рух свінгера. Працювали з практично відключеними сигналками. Весь короп засікався рівненько по центру нижньої губи. Ну і палочки бажано ніжніші. Вважаю, що 3,0 lbs саме то.


Коментарі