"Святі Карасі" або "Місія Нездійсненна: возмєздіє поплавка

Місце риболовлі: Городок, монастир

Початок риболовлі: трав. 30, 2018 04:40

Кінець риболовлі: трав. 30, 2018 09:40

Тип риболовлі: Поплавок

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Карась сріблястий8Опариш
Плітка10Опариш
Короп3Опариш

 Рибалили перед роботою в Городку напроти Монастиря. 
 Не був там вже роки 3 мабуть. Давно все якось збирався поїхати але не складалось, а тут спонтанно вирішили все таки поїхати на розвідку. Основною ціллю було налаштувати та опробувати нові снасті, нові удочки і тому подібне. Виїхали десь в 4 ранку, приїхали на місце хвилин за 25 мабуть. 
Нові палочки 5 метрів, дешеві але головне шо в воді а не над водою ;) Пейзажик з місця ловлі
 Перше що побачили це те що дорога на мост перекрита, і ведутся роботи по ремонту чи то реставрації чи і те і те по дамбі. Рівень води впав ніби на пів метра не менше, при тому що і раніше тут було не дуже глибоко, глубина ловлі складала десь 40 - 50 сантиметрів... прикро але що ж поробиш.
 Якийсь мудак на лодці з сєтки вибирає рибу. Треба було бачити з якою швидкістю він погріб звідти коли побачим нас. повбивав би отаких хитрожопих, але плавати за лодкою заняття безглузде...
 Прийшовши на моє звичне місце, трошки далі але не доходячи до камищів, замішали прикорм, та добре закормились.
В прикормі йшла базою пшонна каша не сильно розварена та сипучка від Флагман. Також трохи чесночної перловки домашнього приготування, та залишки добавок з макухою.
 Прикормивши, закинулись та й сіли чекати покльовочкі.
Вид з місця ловлі
 Довго чекати не довелося, Андрюха зловив першу плотку досить швидко. Загалом покльовкі дуже часті, але є багато факторів які заважають ловлі. Став вже дуже сильно заріс кропивкою, а поверхня води сильно вкрита ряскою. 
 З часом почали прокльовуватись карасикі. Було пару зальотних верховодок. У Андрюхи влітали хороші плотвичкі.
 Повністю всі клювання виключно на опариша. 1 опариш на гачку, гачок 14го номеру та 16го номеру овнер.
 Ближче до 9ї години влетіло пару карпиків, але маленького та дуже маленького розміру, вони звісно були випущені.
Андрюха і мірна плотка :)
 Як завжди ловити там дуже приємно, бо сама місцевість якась добра, на березі досить чисто, види на монастир якось морально заспокоюють та придають особливості.
 Біля нас ловив рибку ще один рибацюга, Юра, з ним познайомились в розмові, та трохи спілкувались під час рибалкі. Юра ловив на донні снасті, досить успішно. Рибка влітала більшого розміру, але є і ряд проблем, таких як водорослі і тому подібне. Самий прикол був коли Юра з криком ПІДСААК! витянув 460грамову щуку :)) Вона мабуть відреагувала на рух донки під час витягання. Це було прикольно!
Юра і його шнур :)

 Після того як сонце почало шкварити ми зібралися та поїхали додому.
 Висновки зроблені по цьому ставку: ловити можна на пікери, на флет снасть, на фідер буде важкувато. Більша риба бере далі від берега, з насадок працював лише опариш, все інше тупо мовчало, є догадки що можливо спрацювала б мастирка. Кормити слід, в незакормлених місцях покльовок 0. Довжина вудок чим більше тим ліпше. Місць ловлі багато але зручних мало. 
 Отакі справи. Скоро кажуть будуть спускати воду ще більше і тоді хто зна що буде.
Фотка улову не дуже якісна, у телефона є певні проблеми з камерою.

Уловчик
п.с Гавнюк з сіткою уплив в камищі, але бажання бігати за ним було мінімальне та портити собі рибалку, тим більше що хрєн зає як туди дістатися, тому ми спокійно силі ловити, принаймі поки ми там, це не повторится.

Трохи відосік:


Коментарі