Супер Марафон, Прилбичі 24-26.05.2018

Місце риболовлі: Прилбичі

Початок риболовлі: трав. 25, 2018 06:00

Кінець риболовлі: трав. 26, 2018 12:00

Тип риболовлі: Флет-Метод

Ще взимку мій друг Тарас запропонував мені взяти участь в змаганнях з фідерної ловлі на спортивній водоймі Прилбичі, він забронював місце для однієї команди. Я вирішив спробувати щось нове і погодився. Специфіка цієї водойми в тому, що ловити фідером треба з відстані дев'яносто і більше метрів. Головним об'єктом лову є короп. 

Підготовка

Мої готування почались з простого, я докупив обладнання й снасті, яких у мене не вистачало (коропові мішки, спеціальні годівниці, ліска і так далі і тому подібне). Після цього як зійшов лід я почав тренуватись кидати годівницю на далекі відстані. Це не було дарма і я впевнено почав закидати флет-годівницю 80 грам на 100 метрів від берегу.

Їхати на Марафон ми вирішили командою з назвою Voron Feeder Team. Мій напарник в тандемій був Слава, а Діма поїхав з нами у якості тренера.

Жеребкування

Дуже приємна було по приїзді на водойму побачити стільки знайомих облич. Люди, з якими я до того спілкувався роками лише в Інтернеті, тепер здоровались зі мною вживу, це було дуже приємно)

Ми тягнули жереб одні з останніх і хлопець, який тримав мішечок з кульками сказав мені, що там лишився дуже гарний сектор в зоні С. Мої ж напарники просили мені лише одне: аби я не витягнув зону B, бо там рівне пологе дно і кидати треба за хмари. Ну я й витягнув C4. Ми були надзвичайно щасливі, що все так гарно складається з самого початку. А дарма.

Змагання

Ми сиділи біля дамби, на нашій ділянці розмістилось сім команд:

C2 Берегове Haldorado
C3 Берегове Phoenix
C5 AQUARIUS BRAIN LVIV
C6 Берегове Laguna 
C7 Ужгород Beta-mix.ua

Команди з міста Берегове дуже сильні, саме вони перемагали на минулих марафонах. І оці всі люди з Закарпаття смішно говорили між собою на угорській мові. 

На маркуванні ми знайшли ділянку з твердим дном на бровкою на відстані 91 метр від берегу. Саме там і вирішили годуватись, а ловити на підходах до неї. Основною базою була traper з пелетсом кріль-халібут. А ловили ми на спеціальні методні прикормки. Слава на Haldorado, а я на VDE. 

Першого дня аж до вечора по всьому нашому березі не було жодного клювання, за виключенням однієї трофейної риби вагою більше 13 кілограм, яку спіймала команда Хальдорадо десь об 11:45. Я не буду розписувати різні методи, які ми використовували, щоб отримати клювання, адже всі вони були помилкові і це нічого не давало. Слава ловив карасів на різних відстанях від берегу, все без толку.

Коли почало заходити сонце, то почало прокльовуватись щось і в інших наших сусідів. Команда Фенікс з Берегово теж припаркували пару риб. Львівяни спіймали дуже гарного голого коропа вагою понад 11 кілограм, за всі змагання вони мали ще дві покльовки, але не крупної риби. Пізніше вони сказали, що закарпатці перекрили зліва та справа всю нашу зону і шансів не було.

Ми пробували закидати і на 134(!) метри, але і там все у нас мовчало :(

Цікавий факт, що всі риба, яка клювала у нас в зоні була дуже великою, понад вісім кілограмів кожна! І жодного карася.

Зранку мадьяри лише нарощували свій темп і активно ловили рибу. Ми ж спостерігали за незворушними кінчиками фідерних вудилищ. Все, що ми не пробували і якби не старались нічого не давало.

Фінальною вишенькою на тортику став дубль і виважування двох драконів командою Фенікс перед самим закінченням змагань. 

Висновки

¯\_(ツ)_/¯

Коментарі