"Свідки Губатого Коропа" на відпочинку у Вірлі

Місце риболовлі: Вірля

Початок риболовлі: трав. 18, 2018 20:20

Кінець риболовлі: трав. 19, 2018 16:00

Тип риболовлі: Карпфішинг, Поплавок, Флет-Метод, Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Плітка2.000Кукурудза, Опариш

 Всім привіт :) їздили великою компанією рибацюг у Вірлю. Дуже гарне та надзвичайно перспективне місце по карпу, амуру та карасю. В ставку також безліч хижака, дуже пристойного розміру.

 Як це буває несподівано, Андрій Попович розпочав тему у себе на сторінці, з метою зібрати компанію для риболовлі. Одразу активувалося декілька чоловік і було прийнято рішення їхати далеко але надійно. Вибрали місце і це була Вірля в Тернопільській області.
Вид з мого місця ловлі
 Якщо комусь цікаво то більш детально можна ознайомитися з трофеями данної водойми та подивитися фото і почитати ось тут: Риболовецький став "Вірля"
 Не дивлячись на те що погода дуже перемінна ми все ж таки вирішили їхати. Виїхали в обід 18.05 і десь 16 чи 17 з копійками годині вже вирушили з міста в подорож. Їхали весело, розповідали свої історії, слухали музику, насолоджувалися дорогою.
 Приїхавши на місце, дуже оперативно розклалися, та й почали ловити. 
 Вечірній кльов був дуже слабкий, на поплавчанку можна було половити плотву, але я був націлений на трофейного коропа.
 Ловив на два фідерних вудилища, з потужними квіверами. Методна оснастка. Ловив на пелетс Халібут та пелетс Халібут+перець. Закривав пелетс зверху кукурудзою. Прикормом служив мікс 3мм пелетсу халібут на фідернії базі темного кольору + горохова та кукурудзяна добавка. 
Халібут пелетс 9 мм + кукурузка Робін Ред + кукурузка
 Третью стастю був класичний фідер. Розловлював карасьову прикормку з виразним та досить натуральним присмаком часнику. Насадкою була в основному кукурузка з підсаженим опаришем.
4:30 ранку.. кайф
 Розклавшись, поставивши 2 сигналізатора, закинувши оснастку, сів собі спокійно перебирати снасті аж тут отримую дуже потужний паравоз. Підсікаю і відчуваю що на тому кінці явно не 3 - 5 кілограмовий кабанчік а щось дуже серйозне. Вудилище в дугу, послабляю фрікцион.. трішки підтягую.. починаю збільшувати натяжну силу що б взяти під контроль цей паравозік, але короп вийшовши на мілину, робить стрибок з води ( я взагалі на таке не розраховував) і дає драпу з величезною швидкістю - схід. Короповий гачок від Овнер номер 9 розігнутий ніби він взагалі такий і був :) Емоції переповнюють. Заряжаю флет туда ж само і чекаю. Буквально через пів години, вже коли всі сіли вечеряти, ловлю другий паравоз, та той обриває мені о.2 поводок на флеті та уходить помахавши хвостом. Ставлю назад волосяну оснастку до 20лб і чекаю.
 Моє місце ловлі вночі.
 ніч
 До самого ранку жодного коропового клювання. Трохи смикання на фідер та поодинокі пікі на сигналізаторах. 
 Від цьог остульчика жопа і коліні болять досі %)
 Зранку десь з 7ї години починає справно клювати плотва. Її ловля звісно приносить задоволення але ж це зовсім не те на що розраховували. ну але, рибі і природі не прикажеш.
 Наловившись плотви. почали експерементувати з насадкми. кукурудза + опариш дає трохи більше ніж лодошечного карпіка і на тому все. Вдень можна було ще ловити плотву, але я був вже дуже втомлений та трішки розчарований. 
 наш напарник взяв хорошого коропця на 2.9кг. той гарно переплутав вудки сусідньому напарнику але не втік від майстерності Андрія поповича з підсаком :) короп до речі дуже губастий, такий як б сказав аж смішний. ще таких губастих не бачив :)


Губатий коропчик  



 Загалом, вийшло так що короп не встиг віднереститись до похолодання, і хоча погода сприятлива для ловлі, риба обдурена сидить і хоче трахатись але ж ні.. бо холодно. коротше невдача. Цю ситуацію ми не змогли якось попередити. Обов'язково повернуся туди ще раз. 
 Ось невеличке відео з риболовлі яке я скліпав на скору руку. Сподіваюся в цьому сезоні ще будуть більш успішніщі рибалки.


 До связі! НХНЛ! 
 


Коментарі