Деражно

Місце риболовлі: Горинь, с. Метків

Початок риболовлі: квіт. 06, 2018 20:00

Кінець риболовлі: квіт. 07, 2018 13:00

Тип риболовлі: Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Верховодка
Густера
Плітка

Мої вітання колегам по захопленню!
Перед Великодніми святами вдалося відкрити цьогорічний сезон. Виїзд був з п'ятниці на суботу компанією у складі двох друзяк та мене. Довго сперечались куди поїдем... Водій хотів на платнік на карпа, мій однокласник та я були за дику природу і Горинь. Більшість перемогла ))) і ми стартуєм по обіді в бік Деражного. Доїхати до берега Горині виявилось не так і просто... Після розливу річки луги навколо берегів затоплені і доїхати в багатьох місцях ще було не можливо. Тому змушені були коригувати свої бажання по місцю відпочинку і ставати там де могли добратись до берега, а не там де хотіли. Але головне, ми на природі, біля річки! Розбили лагерь, поставили намети, назбирали хмизу, розпалили вогонь, пожарили шашлик, відмітили виїзд та відкриття сезону!
Чудова природа, компанія, стіл і аромат шашлику вже зробили довгоочікуваний виїзд респектним.
Але прийшов час і вудки помочити. Вода була досить висока (не в літніх рівнях), течія потужна, сиділи майже на пряміку... Друзяки закинули по фідеру, я закормив точку кашкою з пшона та кукурудзи і поки думаю буде збиратись рибка, піду поспінінгую. Через високу воду затоплених коряг не видно, тому мої вправи принесли лише обриви оснасток, але на Горині я до цього завжди готовий. Клювань я не заробив. Джиг вагою 16-18 гр несе течією... Але пргулявся берегом, поспостерігав за чималим бобром. Отримав купу задоволення, повернувся до компанії. Ще трошки посиділи і я спати у НАМЕТІ! Це краще за ліжко! Зранку вирішив і я фідера помочити.
Клювання були дуже обережні. Клювало на опариша з підсадкою мотиля. Наживка та прикормка до наших снастей привела дрібних густер, плотву та верховодку. Пробували ставити на горох без результату. Назбирали чималий пакет сміття ((( вивезли в місто.
Всім НХНЧ!


Коментарі