Горинь, с.Хотин 25.03.18

Місце риболовлі: Горинь, с. Хотин

Початок риболовлі: бер. 25, 2018 11:00

Кінець риболовлі: бер. 25, 2018 18:00

Тип риболовлі: Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Лящ0.6052Мотиль

Місце ловлі: с.Хотин біля моста.

Час ловлі: з 11.00 до 18.00.

Вид ловлі: класичний фідер,in-line,поводки близько 80 см.,жилка owner 0.14, гачки pin hook №18.

Прикормка: Traper Лящ,пластилін мотиль.

Наживка: мотиль,пінка

Погода: вітер пн.сх. 5-7 м.с., темп.+6-8 град. тиск 760-762 !!! мм.р.с., ясно майже без хмар.

Зловлено: 2 Ляща по 300гр. 

  Thumb

     Доброго дня вельмишановне панство! Такого чудового і по весняного дня ми компанією вирішили відвідати красу нашого краю р.Горинь.

Thumb

Тим паче що погода була чудесна і настрій прекрасний та і фідерочки тре було пополоскати.Отже у 11 ми вже були на водоймі так як на вранішній кльов не розраховували. Прикормивши місце кусками пластиліну з мотолем та прикормкою з землею з кротовин і я думаю що це відіграло велику роль у моїй рибалці,закидали по всьому спектру дна але краще працювала ближня бровка. Почав чекати перших клювань,які були десь за годину. але були дрібними і ніяк не вдавалося підсікти рибку.

Thumb

З спроби 7-ї перший підлящик був на гачку,через годину ще один. Працював виключно мотиль пінка та бутеброди ігнорувались.

Thumb

Thumb

Взагалом було ще пару файних клювань але рибка ледь торкалась наживки,всі зловлені підлящики зачеплювались за краєчок губи, але задоволення та адреналін було отримано в повній мірі,тим паче що підсака ніхто не взяв))). У колег було теж клювання  і така сама ситуація в заліку ще один підлящик 150гр. А взагалі рибалка вдалась емоцій море рибка прокидається, так що чекаємо на нові емоції з новим сезоном. До зустрічі на водоймах))).

ВІДЕО РИБАЛКИ 


Коментарі