Вишгород, 03.03.2018

Місце риболовлі: Дніпро

Початок риболовлі: бер. 03, 2018 00:00

Тип риболовлі: Зимова

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Плітка

Вечір добрий всім тим, хто навіть після риболовлі без єдиної покльовки повертається додому щасливим.
Згадуючи чудовий виїзд по плотві Олег Полевин і Viktor Lukianets на обвідний канал кілька тижнів тому, зважаючи на робочий день і те, що всі рибацюги на виставці, всім нам думалося, що сьогодні попадемо на плотвине ельдорадо))). Але не сталося. Прибуло нас п'ятеро. Лід пробивався з одного удару пешні. Заспокоївши себе, що пешня занадто гостра, вийшли на 4-метрову глибину. Насправді, льоду там майже і не було. 3-4 см льоду, покритого шаром трамбованого снігу. Можливо й на краще, що ми на протязі двох годин не бачили кльову і втекли звідти. Хтозна, що було б з тим льодом з поштовхом води. Виходили з льоду на початку "струї" і двоє моїх друзів (Гена і Міша) провалилися одною ногою під берегом. Для них риболовля була закінчена, так як рибалити з водою в одному чоботі трохи не звично.
Тоді ми з Олегом та д.Вітьою вирішили мандрувати на тверду воду в інший бік Києва)). Трохи не розрахувавши можливостей залізного коня, прийшлось нам з Олегом покатати трохи дядю Вітю по кучугурам))). 
Лід на затоці був крепкий, але на ньому місцями води було під снігом до 15 см!!!)). Риба сьогодні мовчала майже весь день. Трохи себе проявила плотва в р-ні 16-17:00. Ловили на покотки, мормишки, балансири. Здивував окунь своїм повним ігнором. Не було його ні на перепадах глибини, ні на мілині .
В результаті, десяток плотвичок в моїх друзів і два йорша в мене=).
По дорозі назад, ми ще трохи поштовхали машину, помахали трохи лопатою, бо машина без того додому їхати не хотіла))).
І знову, добре втомлені від активного відпочинку, повертались ми додому. Раділи такій змістовній риболовлі, хоч і не такій результативній як планувалось раніше. В не далекому майбутньому буде 4 вихідних і якби в нас немає вибору))))).
ТейТаке 

Джерело: https://www.facebook.com/profile.php?id=100021149327561


Коментарі