Куровичі, 24.02.2018

Місце риболовлі: Куровичі

Початок риболовлі: лют. 24, 2018 00:00

Тип риболовлі: Зимова

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Щука2.5004Живець
Плітка10Мотиль

Всі привіт. 
Хочу поділитись своїми враженнями про відпочинок на цій водоймі. Відгук пишу вперше, тому.... Рибалили там 24,02,18. Відвідав її вперше.
Отож... Серед тижня запланували з колєгою поїздку в Куровичі. По п'ятій, ранку, вже з'їхали з траси і тут... Стоїть Славута - подумали, що хлопці ще когось чекають... Ми їх гонорово по сугробах об'їхали, проїхали ще метрів 100 і сіли..(хтось ще перед нами пробував доїхати, але не вдало - було видно слід розвороту...)
І тут ми розуміємо що приїхали... і чому Славута стояла на в'їзді... Через кілька хвилин, по нашій колії, під' їхали рибаки на Славуті... Поділилися враженнями... І почали відкопувати моє Добло.
Не буду вдаватись в деталі... Вирішили пробиватись... Протоптували... Відкопували... Штовхали... Але по шостій добрались до ставка :dance 
Швиденько зібрались і пішли бурити...
За годину вже пили гарячий чай і чекали на вистріли жерлиць...
У мене за день було біля десятка вистрелів, 4 реалізованих. Перший шнурочок десь 15см - відразу втопив. Другий грам 300 - жадно взяв, тому не пощастило йому. Третя щучка була на 700 грам. А четвертий, бонус, заважив на 1,7 кг
У колєги - теж біля десятка вистрелів. Результат - невеличка щучка десь на 500 грам і один зріз(за кілька секунд вимотала 20м жилки, пробував загальмувати і....), також десяток невеличких плотвичок на мормишку.
У хлопак з Славути, зі слів колєги, 2 щучки 500-700 грам
Після 16,00 жерлиці мовчали... В 17,30 вирішили змотуватись - переживали за зворотню дорогу... Як результат - штовхали тільки три рази :D 
Рибаків було не багато - 10-12 чоловік. Двоє навіть залишились на ночівлю.

Підсумую: Відпочинок і рибалка - 5 з 5-ти. Доїзд - 3 з 5-ти. Загалом водойма цікава і перспективна. Думаю завітати туди знову(якщо буде колія, знову прокладати не ризикну...) Також хочу заїхати влітку.

П.С. Прохання до власника - подбайте про доїзд

Дякую. Всім НХ НЛ

Джерело: http://www.active.lviv.ua/re-t948-120.html#p198633


Коментарі