Бурштин, 24.02.2018

Місце риболовлі: Бурштин

Початок риболовлі: лют. 24, 2018 08:00

Тип риболовлі: Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Лящ1.0008Опариш
Плітка0.5007Опариш

Після чудових неочікуваних подарунків від ЛКАВ та інтернет-магазину "UZH-FISHING" почав я думку гадати де хоч деякі з них потестити. Думати довго не довелось бо варіантів в дану пору і з даними морозами дуже мало. 
Отже, прогноз погоди на 24.02.18р. казав що буде "-12" зранку та "-7" в день, вирішили з братом всетаки їхати на Бурштин ! Збиралися не спіша, їхали теж "на рослабоні" тому до води дісталися біля 8 ранку і легенько очманіли.....А де люди ? Ми точно дорогу не спутали ? А може рибохорона лютує ? Одним словом в полі зору десь далеко можна нарахувати може з 10 рибаків, це ж нереально для вихідного дня зимою на Бурштинському каналі. Але саме так і було. На тих радощах ми зайняли місце куди завжди хотіли потрапити, біля столика з накриттям (міні альтанки) блище до "виходу" з каналу.
Розклались, замішались (варений горох, запарена перловка і сипуха що лежала вже 4 місяця в шафі) і в бій. Перші покльовки отримали майже одразу та нереалізовані, появилася віра у кльов, але як це часто буває все було набагато гірше ніж очікувалося :oops: Зловили біля 15 рибок (підлящики та плотва), схід двох хороших карасів під самісіньким берегом у брата (були водорослі) і близько 8 нереалізованих покльовок на двох. Клювало суто на два опариша, деколи на падінні, деколи з дна. Краще і швидше клювало при застосуванні подарованих спреїв, що не може не тішити. Особливо рибці сподобався смак малини. Місію виконав, тішило що з виходом сонечка було набагато тепліше ніж прогнозували синоптики і вийшла цілком комфортна рибалка. Радий що поїхав і насолодився природою. Всім вдалої :f1:

Джерело: http://www.active.lviv.ua/topic-t387-300.html#p198629


Коментарі