Ранок і судаки

Місце риболовлі: Дніпро

Початок риболовлі: лют. 25, 2018 00:00

Тип риболовлі: Зимова

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
СудакБалансир

Судаки це не плотва, кляпці, підлящики і навіть не окуні. Якщо вже спробував полювати на судака - то певно не варто розмінюватись в період його кльову на інших риб. Ідеальний варіант жорстко підсісти на судака це виїзд на річку з буром, вудкою і парою бокоплавів-балансирів - все. Рецепт готовий і, хоч як ти не будеш чинити спротив, варіантів лише два: ловити судака і не ловити взагалі нічого. Але це все по хардкору.  
А сьогодні було гарно: прохолодно, сонячно, трошки місцями з вітерцем...але судак не клював. Не клював зовсім, від слова - абсолютно. З самого ранку і до вечора - три клювання - ТРИ!!! І це на добру сотню лунок. Одне радувало - клюваки жорсткі, різкі і несподівані. Стоїш над лункою, граєш приманкою і так, і інакше...і плавно, і різко, і з ударом по дну...тиша. Але тільки но відвернувся поговорити з товаришем - бабах, тримай подачу...рука на автоматі різко рве вгору і далі справа техніки.  Звичайно все некондиційне відразу топиться навіть без вагань, чого і всім бажаю. А коли на тому кінці волосіні відчувається приємний спротив, то вже інша річ, то вже тема. 
Так, сьогодні знову select-ував. Судакам бокоплави прийшлись до смаку, навіть в таке глухе затишшя як сьогодні вдалося трійко вмовити, тому поки що міняти не буду, нехай працюють. 

Джерело: https://www.facebook.com/profile.php?id=100002350119428


Коментарі