ТУК

Початок риболовлі: жовт. 22, 2017 00:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Окунь1

Вечір.
Поле.
Сильний туман немов дощ, сипле з темного неба. Східний вітер непиємно обдуває одинокого рибака, який стоїть на березі ставка і повільно, крок за кроком, простукує грамулькою дно водойми.
Погода та відсутність кльову примушують задуматись над певними речами з його життя. Він подумки одночасно знаходиться в минулому і майбутньому, а в раельності - просто звичні рухи рук та збалансована "тоненька скрипочка", яка сама шукає рибку!!! Так проходить певний час, думки стають все тяжче і тяжче, таке відчуття, що дощ і їх намочив, збільшивши вагу....
І ось стається те, що мабуть спонукає цього одинокого рибака вириватись до води в пошуках цього відчуття.
ТУК.....
Це не стук, це не удар - це струм, який з дна водойми, іде по шнуру, по палочці, переходить на руку, тіло і великою голкою, вколює адреналін, прямо в серце. 
Думки пробують вибратись з паутини минулого та майбутнього, інстинкт примушує руку зробити невеличкий різкий взмах палочкою, і на іншому кінці шнура, десь там, в глибині водойми з'являється потужний рух, який намагається вирвати спінвнг з руки рибака!!!!!
Ось, нарешті вдається вернутись в реальність і почати змагання з рибкою. Ці хвилини боротьби дарують відчуття зосередженності та вільності від думок!!!!
Так ось, що треба цьому рибаку, він має непереборне бажання відчути цей ТУК, який спроможен зробити тільки окунь, сильний та активний.
І ні дощ, ні вітер не зупинять цьго рибака від пошуків свого ТУК !!!!

Джерело: https://www.facebook.com/profile.php?id=100011714673836


Коментарі