Чудова погодка

Місце риболовлі: Горинь, с. Метків

Початок риболовлі: вер. 24, 2017 10:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Окунь
Щука

В недiлю вiдвiдали з друзями Горинь та старицi. На рiчку попали десь о 10 годинi. Погодка чисто щуча, дрiбний дощик, хмарно та не сильний вiтерець.
Друзi пiшли по руслi, а я, так як не мав пiдходящого комплекта пiшов по старицях зi стареньким джакал калiко до 3.5 грама.
Пiдiйшов до води, i тут просто афiгiваю вiд кiлькостi рибакiв, пресинг шалений, забiгаючи на перед скажу, що за риболовлю нарахував до 30 чоловiк.
Вже на перших проводках таргета на 2 грамах получаю борзу покльовочку окуня бiля 100 грам, потiм другого, третього, четвертого не засiк), п'ятого.......я, мяко кажучи, трохи шокований. З другоii точки беру ще пару окуньцiв та получаю клюваку бiйкоii щучки до пiв кiло, яку з превеликим задоволенням доставляю на берег для фотосесiii й випускаю назад. Рибачки побачивши це починають обступали з усiх сторiн)
Далi рибалочка проходила в звичному темпi, покльовки, сходи, окунцi......
Хочу вiдмiтити погодку, не так давно теж попав на рибку та гарний кльов в подiбну похмуру, дощову погодку. Дощ не переставав, лише короткочаснi не сильнi пориви вiтру заставляли перемiщатися по водоймi, в пошуках нависшого гiлля дерев, а потiм вже рибки) тiльки з годом, з друзями, вiдмiтили для себе, наскiльки чудова погодка виявилася нам, за умови правельного одягу!
Остання точка зустрiла мене зрiзом на третьому закиданнi, 0.16 флюру...блiн, шкода. Перев'язався, серiя закидiв, клювака, щуууучаа!!!) Щучка на погляд грам 700 витворяла з вершинкою моэii "сопливоii" калiки просто чуднi речi, деколи менi навiть здавалося, що не я ii виважую, а вона випробовувала мiць моэii снастi та моii нерви. Щучка пiшла в дно, де зацепила зiлля, пiсля чого стало набагато спокiйнiше ii буксирувати на берег.....та не так сталося, як гадалося, я стояв на пеньку, майже в водi, i коли дотянув хижачку до себе, мiж нами стала травяна прибрежна стiна) довжиною метра два. Ложу спiнiнг поруч i дотягую руками, трави назбирав стiльки, що навiть не вiдчув як вона звiльнилася. Другий закид в теж мiсце, знову польовка, i на тому кiнцi шнура знову щучка, щоправда менша. Вирiшую затянути фрикцiон i форсувати виважування, пiднявши вудку максимально вверх......знуву схiд в березi( всетаки не для такоii рибки 10тi гачки.
Тим часом в товариша два шнурка та пара зрiзiв на вiдстанi метрiв 10 вiд мене) я не перестаю азартно обловлювати наше щуче чудомiсце, получаю ще два зрiзи. Перев'язався 0.16 флюр в двоэ та ставлю iзi шайнера 2", на якого получаю удар невеличкоii щучки в березi. Вирiшуэмо йти далi..... Подальшi нашi намагання, не дали якихось визначних результатiв, все тiж окуньки та пара шнуркiв. Дощ з вiтром посилелися i ми вирiшили iiхати до дому. Ось така рибалочка видалася нам. Не одна рибка не постраждала, всi поплили рости та радувати всiх правельних риболовiв. Всiм НХНЛ! Бережiть природу!

[And_rv]


Коментарі