Кривичі, 18.07.2015

Місце риболовлі: Кривичі

Початок риболовлі: лип. 18, 2015 09:00

Кінець риболовлі: лип. 18, 2015 21:00

Тип риболовлі: Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Плітка

Був в суботу там на рибалці. Сподобалася водойма, сподобалася інфраструктура, сподобалося відношення власників до "клієнта". Трохи не сподобалося що клювала тільки малесенька тюлька (до 10 см) якої, правда, наловив багато, але підозрюю що це швидше мій недолік ніж водойми ( моя рибалка фідером 4й раз за життя).

Отже по порядку:
Водойма (можу в чомусь помилитися, але так я побачив і зрозумів): озеро з протічною водою, розміром (дуже приблизно) десь 70х200 (на око) або і більше. Глибина зі слів господаря - "по груди". По берегу камиш із прорубаними місцями для ловлі. Є місточки. Основа глинно-болотяна (від того вода мутнувата). Вода без жодного неприємного запаху.

Риба: Зі слів нових господарів (кажуть що займаються цим озером біля 2х місяців) риба є. Кажуть що вже кілька раз цього року його зариблювали. Настійливо просять коропців і амура до 800гр випускати назад. Решта все твоє. В той день коли я рибалив - люди витягнули коропа на 3.100 кг, і сам господар з друзями на 1.300 кг. планують ще кілька етапів по зарибленню. кажуть що кілька раз клієнти витягували величезних щук.

Інфраструктура: під'їзд машиною досить не поганий. Траса Львів-Тернопіль до села Словіта, потім поворот на ліво на Кривичі. Після з'їзду з траси ще десь 3 км йде грунтова дорога добре посипана шутером. Останні метрів 300 - польова дорога з горбами. Але я зі своєю дуже низькою посадкою - заїхав без жодних проблемаж під саме озеро. На місці є альтанки, є містки для ловлі (вже писав вище), є організований туалет і навіть душова кабінка!!! що приємно порадувало. Я в господарів позичав мангал.

Власники: Володя і Максим (09 сім 728 14 13 і 09 сім 741 59 21 відповідно) - привітні і видно що зацікавлені в гостях. Мають великі амбіції по розвитку спортивної рибалки на водоймі. Планують ще багато зариблювати водойму. Розповідали що годують рибу тільки натуральним кормом ( в основному грис з млина товариша). Уважне ставлення і стараються допомогти відпочиваючим у вирішенні різних проблем. Я там був десь з 9ї ранку до 21 вечора, то коли збирався їхати додому - вони кликали всіх на юшку, яку зварили (мєлочь, но пріятно). Обіцяли за хороший відгук - впустити ще порибалити і все ж нагодувати юшкою )))))

Рибалка: ось тут би краще писати спеціалісту а не такому профану як я )) ну але: я ловив двома патиками: 1) карпова палка (пробула у водоймі з 9.00 до 14.00 з макухою, кукурудзою і хробаком у воді) коли витягнув - хробака не було, половини макухи не було, кукурудза на гачку залишилася незайманою потім ще раз закинув із 14.00 до 21.00 оснастку із прикормкою і 2ма бойлами на двох гачках. Нажаль ні одне ні друге в мене не спрацювало. 2) фідер EOS 3.6м 40-80гр. Прикормка флагман для плотви із додаванням перловки і з додаванням меласи і з додаванням трускавкового ліквіду і з додаванням коноплі. Оскільки фідер тільки недавно купив і ловлю на нього тільки освоюю - кілька раз стикався із проблемою що в мене клює тільки дрібна риба ( на різних водоймах, в різних місцях), то ж за порадою спеціалістів з "флагману" додав до прикормки крупну фракцію таку як насіння коноплі і варену перловку. Результат - всеодно малесенька тюлька (у великій кількості) ))). Оснастка в мене -шнур 0,1, поводок із флюркарбону товщиною 0.08 і довжиною 70-150 см і гачок №16-22. Насадка - опариш (від 1 до 3шт). За час ловлі (12 годин) 4 поводка були обірвані з чого роблю висновок що була крупна риба, яка й наробила шкоди. 

В загальному - поїздкою задоволений. Водойма сподобалася. З тих де їздив попередньо - поки що вона в мене буде у фаворі.

Джерело: http://www.active.lviv.ua/topic-t7842-15.html#p182128


Коментарі