"Здесь рыбы нет"

Місце риболовлі: Олександрія

Початок риболовлі: вер. 16, 2017 15:30

Кінець риболовлі: вер. 17, 2017 14:00

Тип риболовлі: Карпфішинг, Пружини-смоктухи, Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Короп7.0005Кукурудза, бойли сквід октопус
Короп дзеркальний1.6001Кукурудза

 Незнаю було це закриття сезону 2017 чи не було, але саме про цю риболовлю ми так думали. Домовились з хлопцями зазделегідь, але як це прикро не буває протрапили лише в двох з Васею. Чесно кажучи, я теж міг непоїхати, так як на передодні дуже важко отруївся. Але подумавши, що "договор дороже денег", все ж таки зібрався з останнії сил і поїхав. Можливо на мій особистий результат це якось відбилось, але рибалкою я залишився задоволений на всі 100%.

 Отже потрапили ми на водойму о 14.30. Півгодини у пошуку місця і о 15.30 снасті уже в воді на "авось". І тут у Василя це "авось" спрацювало, і перший гість, як виявилося найбільший, вагою 3,600гр. на березі.

 Радості напарника небуло меж, це був найбільший риб в його житті =) Ви б це бачили =)

 І тут ще мабуть адреналін весь не вийшов, як у нього знову клювання і вже трішки менший але такий бажаний риб на березі. Тут цю людину просто розпирало від захвату даної водойми.

 Потім стих зовсім вітер, і риба навіть непоказувалась на ствку.

 Близько 3 ночі, мене збудив напарник, який проснувсь від моїх сигналок. Я їх напевно непочув за свого стану, але все ж таки довів благополучно карпика 1.6кг. до берегу. Далі знову сон. Ніч була на стільки теплою що поставиши палатку, в неї навіть ніхто не заходив.

 Підйом в нас відбувся десь о 6.30 ранку, перезакідання, легенький підкорм в вигляді 5 міді спомбів і приготування сніданку.

Спокійно нам поснідати не дав ось цей красень

А потім ще й 

Потім було ще 2 риби яких ми вже не фоткали. Чесно кажучи майже всі попадались однакові +-300гр окрім першого.

Незнаю чому, всі клювання у напарника відбувались лише на домашню кукурдзу, в мене тільки на бойли сквід октопус з підсадкою попапів персика і білого шоколаду. Закорм в мене на рибній основі, в напарника проста горохова каша. Результат 3-4(+2 сходи) в сторону Василя. Додому поїхало 4 коропа, по 2 кожному в хату. 3 менших безпощадно втопили.

 Риболовлею  і компанією дуже задоволений. До зустрічі на водоймах Рівненщини. Хай рве!!!
 

 


Коментарі