Трофейний товстолоб

Місце риболовлі: Лісневичи: Озерний край

Початок риболовлі: серп. 21, 2017 00:00

Тип риболовлі: Поплавок

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Товстолоб

Знову невеличке озерце "Озерного краю" дивує своїми трофеями. Цього разу це були товстолобики . :fish 
Спершу одному з рибаків, на дорожку з підсадкою пуффа, попався товстолоб вагою 8,5 кг. Можна сказати випадковість , але здивування викликало коли, в того самого рибалки, через деякий час приблизно ще один такий самий зійшов біля самого берега. Здивування бо прикормка була абсолютно не "пиляща ", практично варена каша. 
Після цих подій одна з компаній вирішила цілеспрямовано виловити подібного мешканця водойми і закинули одне з вудилищ на технопланктон. 
Не пройшло багато часу як поплавок зникає у воді, а потім ... шум , гам , товпа народу .. спроби загнати рибу в підсак , купання , плавання :diver: , поламана катушка , "цінні " рекомендації з берега рибаку який по груди в воді з підсаком нарізає круги за рибою. Особливо "сподобалась" порада одночасно піднімати рибу двома підсаками :mrgreen: дуже хотілось б побачити подібну спробу , цікаво як це собі уявляв порадник :) . 
Також були вигуки типу "добити в воді , щоб не мучився" , кого саме залишається загадкою.. :defender 
І все таки трофей опиняється на березі. Довжина більше метра :huge , вага 22.5 кг. :wow 
Після вилову таких трофеїв в озері може різко впасти рівень води , так що не дивуйтесь якщо в "Озерному краю" перестане брати короп :wink: 

Це на самому малому озері , короповому, те що посередині. До речі в цьому малому ставочку можуть бути різноманітні трофеї , на відміну від інших озер воно не спускалось більше десятка років. Якщо врахувати , що переважно там зариблюють одразу не малими екземплярами і хороша кормова база то риба росте досить швидко.

Джерело: http://www.active.lviv.ua/topic-t1492-240.html#p194510


Коментарі