Басів Кут, 08.08.2017

Місце риболовлі: Басів Кут

Початок риболовлі: серп. 08, 2017 00:00

Тип риболовлі: Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
ПліткаМотиль, Опариш

Давненько я вже не писав звіти з рибалок. Хоча ловлю рибу багато і дуже часто, але все це або підготовки до змагань, або самі змагання. Появився вільний деньок, ми з напарником по команді вирішили порибалити на нашому місцевому озері Басів Кут. І от ми сидимо спокійно на березі озера, не обтяжуючи себе обов'язковим упійманням темпової риби. Наша ціль – половити жваву плітку, на лайтові снасті. Та отримати максимум задоволення. Для цього в нає є 9-ти футові пікера Шерман про з тестом 5- 30. 
Приїхали до озера і щоб не гаяти час, відразу приступили до замішування прикормки. Вибір наш зупинився на спортивній прикормці серії Gold.
Зображення
Зволожували ми корм поступово в три етапи, і давали деякий час настоятись шоб прикормка змогла повністю розкритися. По закінченню підготовки просіяли через сито 3 мм. І перед ловлею кинули маленький шар прикормки біля берега щоб побачити як вона себе буде вести на нашому кормовому столі.
Зображення 
Проміряли дно, вибрали найбільш перспективні точки на дні. Дистнанція приблизно 21-24 м. Почали кормити вибрані місця, перший шат вершинки пікера я побачив після другого закиду закормочної кормушки. Рибку як то кажуть довго чекати не прийшлося. На корм риба стала стіною. В прилові була в основному плітка. На гачок ми насаджували мотиль та опариш, комбінували його між собою. Пробували різні варіації, тим самим підбирали ключик. Якраз вирішив випробувати нову волосінь і гачки. Дійсно, волосінь відмінна, м'яка – те, що мені було потрібно. . Крючки гострі, з тонкої провалки. Тим самим при подачі насадки дають реальну анімацію насадки, і не пошкоджують наживку та добре тримають рибу.
Зображення
По даному виїзду можу сказати впевнено, що при виборі місця та часу лову ми зробили правильний вибір в бік прикормки. Вона має стійкий солодкий аромат, який якраз актуальний в літній період. Рибка жваво клювала, і неможу не відзначити гачки які фактично при першому дотику, засікали рибу. 
Зображення
Погодка як кажуть була по справжньому літня, і сприяла гарному відпочинку біля води.
Зображення
Рибка ловилася добре. Отримав масу задоволення від виважування жвавої плітки делікатним вудилищем. 

Гарно провів час за улюбленою справою. Виїзджайте на воду та отримуйте свої гарні емоції. Незабувайте прибирати після себе сміття, ми ж люди а не …
Зображення
Всім трофеїв. Побачимося на водоймах.

[Мішаня]


Коментарі