Непердбачувана Горинь

Місце риболовлі: Горинь, сарненський район

Початок риболовлі: серп. 06, 2017 06:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Окунь
Бичок
Щука

Нарешті і у мене з"явилась нагода відвідати непередбачувану річку Горинь. 
ЗображенняЗображення
Ціль незмінна - окунь. Звичайно, якби попався крупний судак я не був би проти :-) . ... На водоймі був біля 6-ї ранку. Перше вибране місце полоскав доволі довго, під звуки пострілів від рушниць, але єдину покльовку заробив на останньому закиді. Маленька щучка відкусила частину приманки. Складалося враження, що риба тут присутся, але клювати не хоче. Змістився трохи в сторону, і почав обловлювати те ж місце під іншим кутом... На першій проводці сталася невнятна клювака, яку я не реалізував. На другій "щось" повисло і відкусило 0,18 флюрик. По відчуттям щука була в районі до 1 кг. Зміна приманки на іншу і через деякий час знову покльовка - спрацювання фрикціону - і знову зріз :facepalm: Халепа... Перев"язування і подальші полоскання приманки принесли незрозумілі клювання, які, як згодом виявились, були ініційовані бичком :) . Зменшивши розмір приманки, я все-таки спромігся спіймати одного велетня. А після нього, клюнув і горинський горбач :) 
ЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
Покидавши ще трохи, піщов далі в пошуках хижаків. Але, практично, скрізь в якості хижака виступав бичок, якого я ловив вперше. Поексперементувавши з приманками і вагами, знайшов, врешті-решт, найоптимальніший варіант і почав смикати цих велетнів. 
ЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
Було б бажання, можна добавити в актив чималу кількість хвостів, але не за цими трофеями я сюди їхав, тому рушив далі. Врешті-решт, в якості невеликого бонуса в мене клюнула невеличка щучка, яка була успішно доставлена на берег і випущена, як і весь сьогоднішній улов.
ЗображенняЗображення
Пополоскавши ще трохи приманки, я під дією сонячних променів почав збиратися додому. Риболовля виявилась доволі цікавою, хоч і не зовсім результативною. Є що згадати і зробити якісь висновки. Всім успіхів. :smilefish: 
ПС. Гарно проведений час зіпсували лише залишені купи свіжого сміття.
ЗображенняЗображенняЗображенняЗображення

[Рома]


Коментарі