З поплавком і пікером

Місце риболовлі: Городище Рівненське (зона)

Початок риболовлі: лип. 23, 2017 11:30

Кінець риболовлі: лип. 23, 2017 15:00

Тип риболовлі: Поплавок, Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
ЧервонопіркаОпариш

Привіт рибацюги.

Недільного ранку, після нічної зміни, замість того щоб поспати, вирішую для себе рванути на цю водойму. Не впіймаю нічого то хоч подрімаю на природі =)

З собою 5 м поплавчанка і пікер. З наживки черв'як, опариш, пластилін. Прикормка - Флагман Карась+макуха.

Не встигаю на маршрутку що йде напряму, сідаю на ту що через автовокзал їде - хай йому грець скільки він обвозив що по місту що по Городищу поки доїхав до колонії.......вже чортики брали. Приїхав. 11:30 =( Зустріли білі стіни колонії......."а над зоной воронье, делит то что не свое, жизнь мою.....", ладно, то таке.......5-7 хв. ходу і я на ставу, збоку церкви що на горбочку. Рибаків 3-4. Став гарний, проте сильно порозший, кувшинками, "сосонкою". Місць доступних для рибалки до десяти, там де прочищено. В інших місцях від берега на 8-10 м усе під і над водою порозше. 

IMG_20170723_113907_800.jpgi.gif

 

IMG_20170723_110309_800.jpgi.gif

Йшовши по берегу помітив у воді чималі косяки карася. Рибка там є. Часом виплигували гарні карасі.

Закормив, закинув поплавчанку, пікер вирішив навіть не доставати. Спершу на опариша. Хвила і покльовка. Червонопірка. Сусід ліворуч тягнув вже чималого карася. Оглянуаши берегову лінію, я зрозумів що помиливсь не взявши з собою 6-ти метрівки своєї. 5 м явно не вистачало. Червонопірка задовбувала. Вчепив хробака - та ж червонопірка, тільки крупніша і рідше покльовки.

IMG_20170723_133215_800.jpgi.gif

 

В той же час сонечко почало припікати. В небі кружляв лелека......так гарно.....вільна птаха...на фоні грат і "віртухаїв".....дививсь я на ті стіни, і розумів що істинна приказка "від тюрьми і суми не зарікайся"......ладно, досить меланхолії. Реально щось стало зле. Вирішую перед від'їздом все ж таки спробувати пікерочка. Благо, місце де прочищено трішки далі звільнилось. Чіпляю годівничку 20 г, патер-ностер, опариша і.......і "понєслось".....краснопірка......жодного карасика.......

 

посидівши до 15:00 відчув що зовсім зле. Зібравсь і пішов на зупинку. Рибалкою задоволений. В загальному заліку біля 40-50 краснопірок. Гарного розміру. Якось так.......

Пора їсти кавуна =) Фото добавлю дома вже як буду, бо щось не вставляються.


Коментарі