Ходоси, 14.07.2017

Місце риболовлі: Горинь, с. Хотин

Початок риболовлі: лип. 14, 2017 06:20

Кінець риболовлі: лип. 14, 2017 13:30

Тип риболовлі: Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
ЛящОпариш
ПліткаОпариш
Окунь0.2001бичок який клюнув на опариш
Бичок3Опариш

Компаньйони: Ярослав Грабар.

Погода: холодно, зранку взагалі +12. І це на екваторі літа!

Рівень води: приблизно в нормі, можливо трішки-трішки нище.

Час ловлі: з 06:15 до 13:30.

Місце: неподалік від турбази Дикого.

Зловлено: 5 плотивиць, 3 підлящі, кілька бичків і одного окуня.

Наживка: опариші.

Прикормка: FishDream ріка на пополам з землею з кротовні + атрактан Sensas Gross Gardons.

Снасті: фідер.

Кожної другої п'ятниці липня ми святкуємо день компанії і маємо вихідний. Щоб не витрачати цей додатковий вільний час лише на корпоративні розваги ми з Ярославом вирішили ще й трохи помочити вудки. Оскільки святкувати ми мали на базі Монте Карло прямо на березі річки Горинь, то ми й вирішили прямо там спробувати і рибальського щастя. 

Підйом о четвертій і вже в шостій двадцять фідери у воді. Клювало доволі рідко, але майже кожне клювання було реалізоване. Це на відміну від риболовлі в селі мого тестя на річці Стир, де через секунд 10-30 після закиду вже клює, але рідко щось підсікається. 

Холодно цього дня було дуже сильно. Я був одягнений в термуху, фліску і ще й в куртку. Але й цього було мало, тому ще й вдягнув шапку. 14 липня, я в шапці. Оце то літо :) Мабуть тому й в нас не дуже сильно клювало через той холод. Щоб якось розважити себе палили багаття з мокрих дров - це було справжнє випробування.

Тепер конкретніше про риболовлю: клювало на межу зворотньої і прямої течій перед входом в яму. На метровий повідок клювало набагато краще, ніж на 30-ти сантиметровий. Плотва видавала потяжки, а підлящі відстріли.

Загалом риболовля вдалась. Спілкування з природою, фотографування, підтримання багаття і теревені про рибальски байки. Навіть рибу бачили і підсачували. Все як я люблю)

Останнього і найбільшого підляща довелось діставати самому, бо Славік спав. Трохи намучився з його куцим підсаком, ще й вкінці заплутався за кущі і поки розпутував то все, то мене щось болюче вжалило за поперек. Боліло до кінця святкування дня компанії.


Коментарі