Троянів, 25.06.2017

Місце риболовлі: Гнилоп’ять, с. Троянів

Початок риболовлі: черв. 25, 2017 05:30

Кінець риболовлі: черв. 25, 2017 19:30

Тип риболовлі: Пружини-смоктухи

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Карась сріблястий2.60030
Плітка0.50010
Верховодка3

Вітаю всіх любителів рибалки та просто читачів. 
Як кажуть – краще пізно, ніж ніколи. Так і я, трохи із запізненням, але все ж пишу звіт про останню рибалку. 
Дана подія відбулася тиждень тому – 25.06.2017 року. 
Я довго вагався куди поїхати половити карася, але дякуючи порадам колег-рибалок з групи місцем лову було обрано річку Гнилоп’ять в районі села Троянів. 
Не буду довго розписувати – о 5 ранку був на водоймі. Людей було наче мурах, ледь знайшов вільне місце. О 5,30 вигрузився і потроху почав облаштовувати місце для лову. 
Ось такі краєвиди зранку на річці (на фото). 
Не поспішаючи, обладнав вудки, закинув і почав чекати кльову. Зранку погода була непоганою – світило сонечко та було тихо. Хіба що вода дуже «цвіла» - і ота зелена «фарба» налипала на всі снасті.. Але то не заважало насолоджуватись самим фактом – я на рибалці!!! 😊 Хоча риба була зовсім іншої думки – і не хотіла мене радувати покльовками.. Поки поплавки були у воді на них навіть встигла віднереститись уклейка 😊Причому налітала на поплавок, щойно він «приводнювався» і буквально не злазила з нього 😊
Десь о 7 ранку почалися перші обережні покльовки. І ось о 7,30 – перша вдала покльовка і спійманий карасик 😊Спійманий був на донку…. 
Далі – знову тиша. Через пів години – знову покльовка на донку, цього разу вже значно більш приємний по розміру екземпляр.. 
Так і пройшов весь день – у слабких і досить рідких покльовках. 
З 6 ранку до 8 вечора було спіймано загалом 40 хвостів. З них понад 3 десятки карасів, пару уклейок. Почали брати після обіду трохи більші екземпляри та трохи кращим став кльов, десь після 5 години вечора. Але кльов тривав не довго – о 7 вечора затих… 
Майже весь день був досить сильний вітер, що заважав ловити. Але тим не менше загалом було зловлено 3,1 кг риби. Причому попалося пару досить непоганих карасиків, найбільший на 460г. Загалом рибалкою задоволений 😊Чого і всім бажаю.

Джерело: Виктор Козел


Коментарі