Басів Кут, 02.07.2017

Місце риболовлі: Басів Кут

Початок риболовлі: лип. 02, 2017 04:30

Кінець риболовлі: лип. 02, 2017 09:20

Тип риболовлі: Поплавок

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Плітка4.000Перловка
Окунь1
Лящ0.3001

Всім привіт!
Нарешті сталась і у мене повноцінна рибалка про яку можна щось написати :ya_hoo_oo: ! (двогодинні виходи на верховодку та мало результативне махання спінінгом не враховується).
Продивившись протокол змагань на Басіку, вирішуємо з братом і собі спробувати половити плітку. Місце вибирали в першу чергу щоб не було хвилі, тому і поїхали до залізничної колії. Неділя, 02.07.2017, 4:30.

Рибалка почалася з виштовхування автомобіля з калюж, яких суботній дощ наробив в значній кількості, падання колінами в грязь, та переносом речей вручну на останній стометрівці offroad-смуги. Але настрій в нормі, вудки в воду, хвилі нема, поплавкі чітко в ряд. Оскільки сидіти планували максимум до 8:00 то зробили досить потужний стартовий закорм і залишили трішки докормитися. Черв’як, опариш, мастика, перловка – меню на сніданок. Спочатку як завжди влітає окунець. Ну а далі по чуть набирає обертів плотва. Через деякий час ми зрозуміли, що все, що було зловлено клювало на перловку. Міняємо повідки вся артилерія заряджається перловкою і понеслась. Плотва клювала дуже гарно, але періодично (очевидно косяк ходив вздовж берега а наш стартовий закорм виївся ще за півгодини). Почали підгодовуватись і діло пішло ще краще. Домішав на підкорм ще майже кілограм суміші. Причому склалось враження, що плотва реагує на шум докорму, бо тільки-но шари летіли в воду в той же момент починалися клюваки, я не думаю, що прикорма так швидко спрацювала. Це мабуть спортсмени її так надресирували, за що їм дякую. З восьмої години на протилежному боці почав грати духовий оркестр і рибалка перетворилась в якесь чудо: сонце, музика, клюваки, пташки, і все це так гармонійно. Повний релакс.
Сиділи до 9:20, точніше до другого дзвоника дружини. Зловили 4 кг плотви та підлящика на 300грам. Було декілька покльовок чогось більшого, але чомусь не засікалось. Риболовля вдалась :co_ol: ! Вже закупився новою порцією підкормки і планую новий виїзд.
Сподіваюсь термообробка вбила всі злі організми що були на рибі, бо смачнюча була, що капець.

[DAM]


Коментарі