Встановлення особистого рекорду

Місце риболовлі: Грушвиця

Початок риболовлі: черв. 28, 2017 05:00

Кінець риболовлі: черв. 28, 2017 13:00

Тип риболовлі: Поплавок, Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
КоропГорох, Кукурудза, бойли
Короп дзеркальнийГорох, Кукурудза, бойли

Отже вирішили ми з братом цього року відвідати дуже хорошу водойму по ловлі карпа. Вибір впав виключно на ставок в Грушвиці.

Того року я там вже відловився, а от брат там ще не був. Довго не думаючи 28.06.2017 на День Конституції в 04:00 виїзд на ставок. Десь 04:30 ми вже на місті і переложуєм наші снасті на тачку, яку нам запропонував сторож, щоб 5 раз не вертатся. У вівторок звичайно домовились за місце, дуже хотів 6 та 7 бесідку, но 7 була замовлена (хотя так ніхто там і не ловив) тому замовив крайню 8 бесідку, щоб можна було двом разом сісти.

Отже розводим прикорм і закидаємо снасті десь о 05:00. Клювання не заставили себе довго чекати і через хвилинки 3 перший карпик на грам 300 на березі. Клювання відбулось на поп ап 10 сливка. Потім ще пару маленьких карпиків і на горох достатньо великого розміру діаметру зловили.

Вирішили по глоточку пивка випить щоб підшукать ключик до більших рибин. Тільки відкрили бутилку і в брата чітке клювання (дві кукурудзи і одна горошина) і вудка зразу злітає з підставки до води, но встигли її зразу зловить, завдячуючи великій траві на березі. Пару хвилинок виважування і карп на 2,2 кг у садку. Початок положено. через хвилин 10 на те саме знов карп на 1,7 кг в садку. В 06:20 і в мене клювання на поп ап 10 шовковиця і карп на 2,7  на березі. Клювання в брата відбувались через хвилин 20-30, а в мене щось затихло. Після сьомої години ранку вирішив поставити поп ап креветки і результат порадував через 10 хвилин - карп голий на 1,7 кг на березі. Закинув я ще на поплавок бід берегом. Клював спочатку знову дрібненький карп. Брат тож на поплавок поставив і зловив карпика десь на 1,5 кг, а в мене тишина.

І от відбувається  в мене чергове втоплення поплавочка, підсікання і відчуваю що є щось більшеньке. До підсака підводжу без проблем, а він показав свого хвостиська і як дав, що ледве втримав. Розмотав майже всю лєску і тут мені получилось його розвернуть до берега знову. Хвилин 20-25 невдавалося його навіть піднять. Підійшли суміди з 5 бесідки трішки підсказали і таки сазан на березі. І от довгожданний момент і відбулось встановлення особистого рекорду 5,2 кг сазанчик.

Уси в нього просто довгущі. Пофоткались зняли і відео відпускання сазана у рідну стихію. З 11 годин кльв пропав повністю і 13:00 ми вирушаємо додому з великим запасом адреналіну і море позитивних емоцій. Фото зроблені на телефон, якщо шось не так, то не судіть строго. Всім удачі!!!


Коментарі