Шпанів, 21.06.2017

Місце риболовлі: Шпанів, ставок

Початок риболовлі: черв. 21, 2017 04:15

Кінець риболовлі: черв. 21, 2017 10:10

Тип риболовлі: Поплавок

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Сом карликовий коричневий3Опариш, Хробак

Компаньйони: Антон Жданкін та старший син.

Погода: доволі холодний ранок, вітер змінних напрямків, небо спочатку чисте, потім хмарне і потім вже стало геть чисте та наступила спека.

Рівень води:в нормі.

Час ловлі: з 04:15 до 10:10.

Місце: ліворуч дамби.

Зловлено:  кілька канальних сомиків.

Наживка: хробак, мастирка, опариш.

Прикормка: Traper Lin-Karas з марципанами зеленого кольору на одній точці і спортивне харчування на іншій.

Снасті: махова вудка.

Поїхали перед роботою до найближчого села помахати вудочками. Традиційно тут клювало слабенько. На ставочку був ще один рибалка, що постійно тут рибалить. Казав, що стандартно за ранок можна взяти кілька сомиків, якщо повезе то ще й пару линків. За весь цей рік лише одного разу він спіймав карася. Ловить на пружини "вбивці карася".

Я застосував експериментальну прикормку: порошок спортивне харчування на качків в спортзалі. Мені подарували колеги, у нього просто якраз минув термін придатності. Ну, коротше це теж нічого не дало :)

Було пару клювань на мастирку, але риба лише цікавилась насадкою. Поплавочків так і не повело в сторону, вони не пірнали під воду і як не виставляло на поверхню.

Найприємніше на цій риболовлі було те, що син вже сам оперує вудкою, вже старається знайти якесь місце і злапати свою рибу. Загалом будь-яка риболовля це завжди краще, ніж провалятися вдома на ліжку.


Коментарі