Стариці Хотині

Місце риболовлі: Горинь, с. Хотин

Початок риболовлі: черв. 09, 2017 00:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Окунь33
Щука1

Доброго дня всім рибакам і рибачкам
сьогодні вирішив написати свій перший звіт, так що якщо щось не так то вибачайте.
звіт правда застарілий, але неможу більше завжди мовчати.
І так блище до теми.
В понеділок зранку вирішив їхати на рибалку в с.Хотинь.
Надіявся половити голавля і жереха, але приїхавши на місце в мене в голові щось щолкнуло і я вирішив поексперементувати і робити ставку тільки на окуня.
Бистро зібрав свій комплект, і пішов від мосту по праву сторону.
Пройшовши метрів 300 замітив що риба на річці активна, але незміг підібрати до неї ключик,і в результаті неотримав жодної клювакі.
Зрозумівши що на річці я ловити не хочу, пішов на старицю яка була неподалік. Покидавши хвилин 20 на ній я отримую перший удар і в результаті+1 покидавши на тому місці
ще хвилин 10, отримую ще близько п'яти клювак і +2 окуня.Міняю місце, перехожу кругом глухо як в танку.Вирішую йти на іншу старицю на якій доловлюю ще 4 окуня і отримую пару ударів.Міняю місце знову 000 відхожу від ями на міляк і ловлю ще близько 5-7окунів,і бонусної щучки, також там було ще безліч сходів і пустих клювак.Перейшовши на озеро і зробивши декілька забросів, розумію, що зарез там робити нема що і йду на наступну старицю і проловивши на ній близко години, ловлю ще 5 окунів.
І вирішив половити голавля, що як пізніш виявилось даремно.Неотримавши жодного удара вертаюсь назад, на останю старицю і попадаю під роздачу окуня і зловивши за пів години десь в районі 20 окунів вирішив закінчити свою рибалку.
І як результат я зловив близько 30-35 окунів і 1 щучку
Рибалкою дуже задоволений, надіюсь на наступних вихідних поїхати ще.

Народу хватає , стариці позаростали, але місцями ловити можна, незнаю як мікро джигом но воблерами і залізяками більш менш комфортно


P.S. вибачте за помилкі і великій текст.

Джерело: Влад Стискун


Коментарі