Весна на Черепашнику

Місце риболовлі: Водокачка або Черепашник

Початок риболовлі: черв. 04, 2017 00:00

Тип риболовлі: Поплавок

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
ОкуньХробак
Карась сріблястийПерловка, Хробак

Відвідував дані водойми пару раз з середини травня по червень. Дні рибалки припадали на неділю що в моєму значенні співпадає з вихідним днем для риби, або моїм везінням в даному виді відпочинку. Ціллю був лин, а перейшло все на карася і як виявилось впійманий був короп.
Насадкою слугував червоний черв та запарена перловка. Ловив я з швагром і тільки в ранню пору. Оснасткою слугували болонки з жилкою 0,2мм. та овнеровськими крюками середнього темного розміру на повідках тієї ж жилки. Прикормка "Ай-..." в добавку з дертю та рубленими виповзками. Покльовки настільки рідкі що можна легко доспати, зміна довжин глибин та повідків неприносять жодного результату. Впіймати вдалось тільки парочку окунів, два обриви карася пристойного кілошного розміру під самим носом із-за відсутності підсака в потрібний не момент, а і день :smu:sche_nie: . Та всетаки одного красеня коропа швагро таки потяг, не без моєї допомоги звичайно, бо місце де він сидів було заросше, в комишах та массою підводної рослинності. Вага 2,200кг. До цього про таку рибу на даних ставках ходили тільки слухи, а тут на тобі і здійснилось. Більше ми нічого з тих пір не впіймали, батько ж мій потяг не одну парочку карасиків під кіло та місце було інше і прикормка у його своя, запарена товч та макуха з додаванням різних там чарів :-)
Наразі ситуація на ставу така, карась нереститься, линок уже почав брати, а коропа і не видно щоб хто ловив, ведать гастролер у нас був :-)
Вразила кількість рибалок які їдуть, йдуть, повзуть... ловлять мале-е-е-еньких линочків і всьо то забирають з собою і не в воді, а всуху явно на зажарку, а не для зариблення якоїсь другої водойми. Заодно мене деякі односельчани почали винити в тому що своїми звітами я тільки те і роблю що навожу людей які виловлюють рибу, а скажіть де тих людей немає? Та повсюду є та не всім вдається зловити, а те що місцеві при зустрічі розхвалюють як вони ловлять вудкою, а насамому ділі шукають силового для дизеля акумулятора в яких зроду машини небуло то і годі говорити. Доведеться застосовувати елементи фізичного впливу :hi_hi_hi: Всім успіхів.

[SashulkaB3]


Коментарі