Спас, 27-28.05.2017

Місце риболовлі: Спас, нижнє озеро

Початок риболовлі: трав. 27, 2017 00:00

Кінець риболовлі: трав. 28, 2017 00:00

Тип риболовлі: Карпфішинг

Доброго дня! Були з суботи на неділю, намагалася потрапити на озеро з півостровом було майже все зайнято вирішили порибачити на озері з хатинкою.
Приїхавши нас зустрів власник дуже зрадів і так і сказав ще триста гривень(( обійшовши навколо озера зрозуміли що стати практично немає де стали коло поломаного містка двоє закинули по два карповика і то прийшлось ставити родподи тупо по дві сторони містка в воду бо камиш протягується метрів 7-8 вздовж всієї берегової лінії (як витягувати рибу яка клюне невідомо хіба що роздягатись))))
Кормили всім від сипухи до пелетса різного калібру та різноманітними бойлами з насадок було все що можна сутка пройшла а признаків риби небуло, і ще одна дивна річ пройшовши по березі поспілкувавшись з іншими рибалкам вияснив таку річ що всі тут перший раз і я так само перший і останній!!
Висновок один господар тупо збирає гроші і нічого не робить, примітивного підходу до води немає, дорога місцями непроїзна, і риби там напевно після минулорічної посухи нестало(( Одним словом нерекомендую!!! А от сусіднє озеро обов'язково відвідаю і дам свій відгук)))
 
Джерело: http://www.active.lviv.ua/topic-t1306-30.html#p191862

Коментарі