У Мамая

Місце риболовлі: Несвіч у Мамая

Початок риболовлі: трав. 28, 2017 00:00

Тип риболовлі: Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Лящ0.2001
Окунь1
Плітка2
Йорж1

Були вчора з хлопцями в Коршеві на так званих ставках Мамая, а конкретніше на другому ставку (той що далі від дороги, а від буди охоронця зліва). На першому ставку народу було дофіга і трохи і всі активно тягали ладошечного карпіка, ціна 150 грн. На другому ставку теж людей хватало, ледве знайшли місце де втиснутись. Оплата 60 грн за день, доба - 100 грн. типу є велика риба, але негусто і тому ловиться так собі :) Мужик сидів з ночі -  зловив АЖ 2 невеликих підлящика ! :)

Нас троє, на 9 батогів, наживка кук, червяк, опариш, мастирка, кукурузка, снасть - донки , убійци, поплавчанки, за півдня зловили здається 5 рибин, з яких 1 підлящик, 1 окунець, 2 плотвички і 1 увага - йоршик !! Коротше кажучи весь асортимент місцевої іхтіофауни перебрали і весь улов спокійно можна взяти однією рукою :)  Що цікаво снасть могла простояти закинутою 2 години і дістаєш перевірити - а та наживка навіть не рухана ! Червяк чи опариш ціленький крутиться на гачку! Такий повний ігнор зі сторони риби нечасто зустрінеш :)

Стидно не те що фотографувати а навіть коту показувати такий улов. Можу похвастатись хіба що фото природи ...

ЗІ. Всі інші рибаки на цьому ставку теж сиділи по нулях, але один взяв спінінга, пройшовся кругом ставка і на воблера зловив кілограмову щучку 

Джерело: https://board.lutsk.ua/topic/121420-fotozviti-z-ribalki/?do=findComment&comment=1053645808


Коментарі