Демидівка, 27.05.2017

Місце риболовлі: Рудка-Демидівка-Жабичі

Початок риболовлі: трав. 27, 2017 06:00

Кінець риболовлі: трав. 27, 2017 14:00

Тип риболовлі: Поплавок, Пружини-смоктухи, Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Плітка
Червонопірка
Короп дзеркальний0.8003
Карась сріблястий6.000Опариш, Пуф меж, Пуф часник

Був там з колегою в суботу 27 травня. Відстань з Луцька до ставу прибл. 54 км, район жд вокзалу. Дорога нормальна, лише останні 3 км до ставка совіцька бруківка. Спуск до ставу вимощений, так що їхати можна і в негоду (при умові доїзду до дамби.)

По рибалці: ловили ми прямо з дамби з бетонних плит, з 6 до 14-00. Ловився карась, більш-менш активно. На кінець рибалки мали десь по 3 кг риби. Карась від ладошки і більший, для напожарити саме воно. В періоди стишення кльову карася задовбувала дрібна плотва і краснопіра, зносила з гачків всю наживку, блін. В тому числі і кукурузу. Довелось чіпляти кук великого розміру, його не збивала. І карась на великий кук брав краще, йшов часник та мед. Клювало на поплавок, убійцу, фідер. в сусідів теж покльовувало. Тобто де не станеш - щось та і зловиш.  По карпу: а хз, сиділи карпятники, жалілись що не бере. Колега взяв 2 маленьких дзеркальних менше долоні, а потім одного грам на 500 на червяка. Макушатник, горох мовчав. Кукурудзу збивала плотва. 

Оплата: тут печалька - 100 грн за 8 год. лову. Пофіг коли. Доба вдарить по карману на 300 грн. :) Такий матан у власника. Обмежень по вудках і розмірах рибів ніяких не казав. Ставок перспективний загалом, риби багато, але далеко і дорого порівняно. Так що вот...  (А, про рибу - пекли і жарили: смачна,  не худа, без неприємних запахів. Тут зачот :) ).

Джерело звіту


Коментарі