перша і остання спроба!

Місце риболовлі: Мятин

Початок риболовлі: трав. 20, 2017 06:00

Кінець риболовлі: трав. 20, 2017 17:00

Тип риболовлі: Карпфішинг, Поплавок, Пружини-смоктухи

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Амур білий0.5003Кукурудза
Короп1.0005Кукурудза
Карась сріблястий1.00012Опариш, Пінка

Останнім часом не зовсім є можливість виїхати "нормально" порибачити, доводиться виходити з того як виходить!
І так, це фактично була перша більш-менш повноцінна рибалка в цьому році (раніше вискакував пару разів на пару годин, але то не рахується). Хотілось половити саме карпа, тому почав читати звіти, що де і як. Крім того, поставив собі за мету цього року відкривати нові водойми, бо як показує практика іноді і на перевірених не зовсім все гаразд. Якось так склалося, що у дубенському напрямку ми майже не рибачили, тому вирішили спробувати поїхати в розвідку туди. Почитавши звіти побачив цю водойму і вирішив спробувати. 

До Дубна дорога самі розумієте яка, тільки зїхали з траси Київ-Чоп почалась шаленна бруківка, благо дорога до ставка приблизно 5 км. Ставок нас зустрів дуууже густим туманом, не було видно навіть рибаків, які сидять один біля одного за пару кроків. Так як на ставку були вперше, першим ділом підійшли до сторожки, розпитати, що да як, правда ні до кого не достукались і вирішили іти питати в рибаків, яких попри холодну ніч було доволі багато. Перепитавши кожного отримали перше розчарування, "кльову нема" усі як один показували пусті садки. Ну ми все ж вирішили спробувати і пішли шукати місце, що, попри невеликі розміри ставка, виявилось дуже складною задачею. В кінці-кінців ми попали аж в самий кінець ставка (він т-подібний, але ми його обїхали по всьому периметру) і вирішили паркуватись там. Мій колега вибрав доволі пристойне місце (про що згодом пожалкував) я ж дістав ніж і почав косити очерет. Поки я косив і розкладався, колега зловив амурчика, грам 150 буквально за пару секунд після закиду. Я хотів зловити карпа тому закинув 2 карповіка, але спробував ловити карася кинув ще два вбивці карася. Буквально як я розмотував другу "Вбивцю" на першу відбулась дуже хороша покльовка, але нічого не засікнулося. Я вже був зрадів, що нарешті буде кльов! далі все сумно... Кльов тут якби і був, але клювали коропенята на 100-300 гр, які топились. Карась клював дуууже рідко. Я перепробував весь арсенал, що в мене був, у висновку найбільше карпеня я зловив в березі на поплавчанку на кукурузку... Одним словом це зовсім не то на що розраховув.

Тепер, що до товариша, у нього були покльовки з самого початку, але десь за годину по нашому приїзду приїхав якийсь місцевий дідок, і почав йому втирати мол це моє місце, зроби собі і лови... після не довгих словесних перепалок, товариш вирішив уступити діду місце (все-таки старша людина)! Після того як він змінив місце кльов у нього так і не почався! За весь день до нас так ніхто не підійшов за оплату, але тільки ми почали збиратись як прибіг тіпа "сторож" і з льоту почав гнати мол хлопці тут рибалка платна випускайте рибу, ми ще слова не встигли сказати, що і почом, як він схопив садка і побіг до водойми випускати тих пару несчасних карасів і коропців, які не були втоплені в силу того, що були пошкодженні чи то щукою, чи то сіткою хто його знає... 

Ось така виявилась рибалка... 

Розмовляв з місцевими, які рибалять там постійно, то казали, що останніми роками все гірше і гірше, але такого як цього року, що ніч просидіти і нічого не зловити то каже не було (а то була їх 3 рибалка по 0(!!)).

Що стосується "блатних місць" то їх там виявляється купа, підходиш стоїть табличка номер телефона і імя... Це називається плати гроші, а потім дзвони і не зрозуміло в кого питай дозволу чи можна порибачити, як на мене маразм))))

ще до мінусів, зїхати до ставка і проїхати по периметру дуже складно, дорога вузька і 2 машини не розминуться, боюсь собі навіть уявити, що там робиться після дощу!

Ось такі справи, для себе зробив висновок, що туди більше не повернусь, але буду продовжувати експериментувати і шукати "щастя" на інших водоймах....

д.с. фото не робив так як не було практично що фотографувати!!

 


Коментарі