Тест майбутньої спортивної водойми

Місце риболовлі: Забороль

Початок риболовлі: трав. 06, 2017 21:00

Кінець риболовлі: трав. 07, 2017 10:00

Тип риболовлі: Флет-Метод, Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Короп30.00020Бойли рибні, Хробак
Карась сріблястий2.0007Опариш, Пінка
Короп дзеркальний54.00029Бойли солодкі, Кукурудза, Пелетс

Поспілкувавшись минулого разу із власником водойми, Я з Кумом отримали шанс на тестову рибалку на новій спортивній водоймі( відкриття попередньо планується на "День Рибака"). Отже шанс є і варто ним скористатись, взявши все необхідне в супермаркеті ми рушили знімати пробу. Прибувши на місце, першим ділом зробили декілька фото( поки покриття було і стан відповідний).

Народу як виявилось було чимало, майже все було занято, карася трощили всі даже жінки )). Годину підготовки і ми готові)

Стартовий закорм  і вперед, перші покльовки відбулись зразу після заходу сонця, в результаті чого 8 рибин до 00.00 ми реалізували. Далі все стихло, можливо через різке похолодання вночі. Під ранок нас розбудив дзеркальний карпик біля 2,5+ кг.. Міксуючи насадки ми виявили, що краще клює на поп-папи із "Вдалої Рибалки", назву не помню, тільки кличку (Мазда МX8). Через активний серфінг вночі, телефон відлючився десь біля 6-ї години ранку. Далі ми знову докормили всім що було. Десь чарез  пів години ми отримали результат, почало клювати на 3-5 хв. Врезультаті до 10-ї ми впіймали десь біля 50+ рибин, це був шок, головне що фідер на куку, горох показали по одній покльовці, те саме можна сказати про деякі поп-папи Haldorado, отже  значить підібрали ключик.


Коментарі