Романів, 09.05.2017

Місце риболовлі: Романів

Початок риболовлі: трав. 09, 2017 06:30

Тип риболовлі: Флет-Метод, Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Амур білий0.3001пуф
Пліткапуф

Всім привіт,от і я вирішив вчора кудись вирватись з фідерами,бо вже пилюкою припали, перечитавши форум і забивши на поради друзів(погода погана, похолодало сильно, тиск впав) вибір впав на Романів, бо

а)недалеко

б)недорого

в)риба там є і досить достойна.

І так приїхав на водойму десь о 6:30 і тут бачу картину, як рибаки які були з ночі, дістають амура 3-4кг, думаю ну все я не помилився з водоймою. Швиденько закормився (фіш дрім + пшоно варене+ порізаний хробак), насадка на перший брикет макухи з пуффі на гачку, другий зарядив метод + кукурудза, третій: хробак + опариш.

За 20 хв отримую покльовку на макуху, результат плотва трохи більша за лодонь, потім за годину знов те саме, розумію, що клює не на макуху а на пуффі, який на гачку, вирішив змінити на класичну фідерну оснастку і на тому покльовки пропали. Десь година 10 отримую чітку покьовку і як результат амур на +/- 300. В сусідів також не скучно, бачу як їх фідер плавно вигинається в сторону води, але поки він добіг до нього, риба зійшла (десять палок на двох + поплавчанки, це перебор).

Я вже зневірившись в цій рибалці чую як мій фідер стрибає на підставці, підсікаю і відчуваю на тому боці свого першого трофея, ледве довівший його до берега, пробую завести його в підсак і розумію, риба туди аж ніяк не влізе, але з допомогою місцевого малого все ж таки зміг доставити рибу на берег, результат амур +/- 7кг (так оцінили його рибаки на березі), взяв на метод + кукурудза. Дальше покльовок я не бачив, тільки місцеві ловили на поплавчанку плотву, деяка навіть непоганого розміру.

Дякую що дочитали до кінця,всім НХНЛ.
ПиСи: насадки з опариша, або хробака риба повністю ігнорувала

Джерело: http://www.active.lviv.ua/topic-t1183-60.html#p191107


Коментарі