Устя в межаж Рівного

Місце риболовлі: річка Устя

Початок риболовлі: трав. 09, 2017 12:00

Кінець риболовлі: трав. 09, 2017 16:00

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Ротан
Щука
Окунь

Вихiдний день, вирiшили з товаришом провести з ул на мiськiй рiчечцi Устя! Обставини дозволили зусрiтися бiля 12 год на водоймi. Рибалити почали вiд шлюзу Басiвкутсбкого озера м.Рiвного, обловлюючи акваторiю до гiдропарку, включно.
Маленька рiчка мiста, немов незмиренна революцiонерка, несе своii воднi потоки, вперемiш з непотребом урбанiстичного прогресу, крiзь завали коряг, нависшими лозами верб та пляшками мiсцевого Жигулiвського.
Погода....перемiнна, сонячне промiння змiнювали хмаринки, пригнанi неабиякими поривами вiтру.
Першi проводки cf наномiноу, кольору рожевоii глини)) на 2 гр, дають знати що рибка сьогоднi активна, з помiж двох нависших верб получаю пару клювак та схiд мiкрококунця. Чергова дiлянка даэ клюваку щучки на select target в маслi), яка з вiзгом розслабленого фрикцiону та моэю боязню за тоненький флюр, доставляэться на фотосесiю.


Слiдуюча перспективна точка, обережний закид пiд свiй берег, розчаровуэ невдалими пiдборами маленького пилососа, другий, третiй закид....хтось щекоче мого таргета, раз за разом на паузi.....пiдсiчка, i чорно-синьо-фiолетового кольору рибка, мабуть палеозойськоii ери на гачку. Це мiй перший бичок на спiнiнг в рiдному мiстi, краса його вразила. Маленьке динозавринятко, вигравало м'язами за неймовiрним переливом кольорiв своэii луски, а спиннi плавники та хвiст окантованi оливковою-червоною габаритною пясьмою.


Серiя з шести закидiв в одну точку, з яких два клювання, три схода та один окунець перед камерою телефона, не дають менi права змiнити мою наживку.


Точка за точкою, то невнятна покльовка то окунець довели нас до свiжого розливного та гарячоii шаурми на березi гiдропарку, де ми i подiтожили наш уiкенд та вдалу мiську рибалку.


Всiм гарних уловiв!
Бережiть природу!


Коментарі