Iron Fish, перша флет фідерна ліга в Україні. Команда AderCarp-Flagman

Місце риболовлі: Прилбичі

Початок риболовлі: трав. 03, 2017 00:00

Iron Fish, перша флет фідерна ліга в Україні. Команда AderCarp-Flagman

Відійшовши і відпочивши від змагань, поділюсь з вами своїми емоціями. Сама ідея і створення такого роду турніру, зародилась у Максима Сальника і команди Трофей ще літом. І в телефоній розмові дізнавшись, що буде флет фідерна ліга, одразу прийняв для себе рішення, що при любих життєвих ситуаціях, я буду приймати участь не дивлячись ні на що. Підготовка самих змагань, проходила більше чим пів року, і всі учасники також мали час внести свої побажання, як в правила так і в формат змагань, завдяки конструктиву на виході вдались, змагання європейського рівня. А той маштаб робити, не доспаних ночей і мозгово штурму організації, від кубків до сайту, ніяк не передати в моїй розповіді, це все залишиться за кулісами. Від нашої команди просто величезне дякую, що завдяки вам, в Україні зявились такого роду змагання. Респект і +300до карми.


Першим етапом в Iron Fish під назвою "Рассвет", стала водойма в с.Прилбичі. Озеро відоме на всю Україну, де проходять карпові чемпіонати України і різні спортивні змагання. Водойма для нашої команди AdderCarp-Flagman як рідна, ми практично знали в кожному секторі де і як і на що ловити. Але у звязку з тим що на дворі травень місяць риба зовсім не активна. Приїжавши на тренування за пару днів до самих змаганнь перепробувавши всі види, як кормової бази так і різноманіття насадки (бойли-попапи) не вдавалось добитись хочаб якогось результату.



З різкими перепадами температури, і різкі переміни погоди, не дали можливості карпу подорожувати по водоймі, і він тримався на глубині, і основна задача нашої команди була, просто напросто докинути на дистанцію 120-130м до глубини і на цій дистанції починалось тверде дно. Не таке замулене, як на дистанції в 100метрів, де маркерний поплавок просто застрягав. На такому рубижі пуляти спомбом, який висить на фідерному бланку просто не являлось реальністю. Брак техніки закиду, і погодні умови звели наші старання практично до нуля.

Прожеребкувались, командою дуже хотіли попасти в сам край зони С, так як по ліву сторону в напрямку дамби, є коряги і ми сто відсотків знали що там стоїть карп. Фортуна була на нашій стороні, але не до кінця витянули не сам край зони, попали в С7. Сусідами в секторі С8 стала команда "Carp Classic Team", по нашим прогнозам вони мали просто розірвати зону, але не відомо по яким причинам, чи технічним чи можливо в чомусь була інша помилка, вони залишились з нульом, і не мали дальності закиду, і тим самим не перекрили підхід риби до нас. Розбили ми табір, розчехлили наші фідерні палки, замішали прикормку, повечеряли і лягли спати. Так як старт був о 6ранку.





З стартом, ми взагалі не кормили, вибрали темп перезакиду оснастки в 30хв і просто очікували і дивились на результат. Керувались таким правилом, що в воду викинеш назад не забереш, і розуміли команди які сильно закормились і якщо в них буде улов, нам зробити закорм займе 20-30хв. З дистанцій в нас було 3 точки, одна на 45м з рорахунком, що туди можливо підійде карась, друга дистанція 75м після полоси в 20-25м глибоко мула, і 3дистанція це 120-125м з твердим дном. Дальні дистанції ми добивали палками, Shimano Ultegra 15фут в мого напарника, а в мене CastMaster 4.20. Кормушки флет 80грам і гарбуз 45грам. На ближні дистанції до 75м в бою в нас були Flagman Method Feeder з тестом до 80грам, які ми практично і не використали протягом змагань так як риби на цих дистанціях просто не було.






Першого карпа з вагою 3.860 напарник взяв біля обіду. І після цього ні тичка. На вечір поставили пиляки і перезакидували що 2години, на перший перезакид я не зміг проснутись, добре що в мого напарника Макса було більше сил і він зміг перезакинутись. Біля 4години ночі, після проливного дощу, почув сигнал пейджера, в голові промайнула думка, що Макс мене так пробує розбудити))) виглянувши з палатки розумію є покльовка, підсік і карп вагою 8220 вже на березі. Практично не давав опору на виважуванні, а моментами здавалось, що взагалі тяну якусь колоду. І після нічної риби в нас до фініша 0. Було ще 2-ві не зрозумілих покльовки, але рибка не засіклась. І з результатом 2риби, нам вдалось зайняти 1місце в зоні, заробивши 2бали на майбутні змагання. От такі важкі пройшли у нас змагання. Дякую своєму напарнику, який проробив практично всю роботу по підготовці до цих змагань, велике дякую нашому кординатору Володимиру Романіву, який дав нам правильні настанови і мотивацію не здаватись, і це дало можливість в таких важких умовах добитись результату навіть з двома рибами в заліку. Величезний досвід впав в мою риболовну практику. Після довгої зими радий був бачити всіх. На кричевичах буде також не легко.

От такий початок сезону з хорошим призовим місцем. На кричевичах буде також не легко. НХНЛ до зустрічі на водоймах.




Коментарі