База відпочинку Воронуха

Місце риболовлі: Щекичин, Хутір Воронуха

Початок риболовлі: квіт. 28, 2017 17:00

Кінець риболовлі: квіт. 30, 2017 09:00

Тип риболовлі: Поплавок

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Карась сріблястий2.60015Опариш

Дата: 28.04 (17:00) - 30.04 (09:00)
Місце: База відпочинку "Воронуха"
Опис: Мали два наміри з другом: порибалити та відпочити. Саме тому вибрали це місце (дякуємо за рекомендації в цьому пабліку). Замовили будиночок. Замочили м'ясо га шашлик. Ловлю тільки на поплавчанки -іншого виду ловлі просто не люблю. Погода була паскудна: в п'ятницю та неділю йшов дощ. В суботу було більш-менш тепло. В неділю різке похолодання. В п'ятницю колега зловив шнурка грам на 150. І Грам на 300 відірвався під берегом. УВАГА! на опариша. Дивна деталь. Я по мирній рибі тому буду вдячний якщо пояснити чому щука клює на нього (засікалася за губу обидва рази) в коментарях.
В суботу зранку стало зрозуміло що весь карась в березі нереститься. Загалом клювання були серійні. 2-3 і тишина пів години. Зловили 15 карасів. Всі в районі 150-200 грам. Мав хорошу покльовку ближче до обіду. Дрібне посмикування (на гачку черв'як), потім поплавок починає зміщатися в бік до очерету і на ходу лягає. Підсічка і здалося спочатку що там щось ну дууууже маленьке. Під берегом побачив, що то карась десь на 350-500 грам. Так як він зійшов важко судити точно. Загалом ще було пару краснопірок та окунів. Охооронець казав , що запустили карпика по 200 грам то його потрібно випускати поки, що. Проте його не бачив і не чув. А от великі карпи по 2-4 кг постійно підкидали по всьому ставу та спокушали поставити горох або картоплю на гачок. Проте ці процедури не дали жодного результату.
Пожарили шашлик, ввечері в будинку запалили камін. загалом настрій чудовий.
В неділю був дощ як з відра. Якимось чином знову щучка на грам 200 на бутерброд.
Фото не робив. Якось вилетіло з голови. Наступний раз виправлюся)

Висновок: Умови на базі хороші. Персонал дуже навчений як на таке місце (в Рівному частенько по обслуговуванню буває гірше). Рибалка думаю була б не погана якби була краща погода (вода ну дуже холодна на відчуття). Є риба для усіх рибаків.

Якщо залишились питання пишіть в коментарях. З радістю відповім і допоможу)

Джерело: Дмитро Сакалюк


Коментарі