Мончинці, 05.09.2011

Місце риболовлі: Мончинці

Початок риболовлі: вер. 04, 2011 06:00

Кінець риболовлі: вер. 05, 2011 12:00

Тип риболовлі: Карпфішинг

Короче поїхав вчора десь в 3 години село МОНЧИНЦІ ( Красилівського р-ну) Само собою спецом за коропом ) Взяв тіки баночку опариша бо маю поплавочну малютку )). В 5 годині вже був на ставку , так як перший раз там то почав прощупувати дно , від села на так званій конюшні глубина десь 130-150см на всій площі Хмм.. показалось мілковато поіхав до дамби і там така сама шняга проте вже не переїжав бо побачив як короп риє ітненсивно десь в 30 м від берега там десь до 170см глубини так і вирішив тут парканутись . В 6 вже було все закинуто і закормлено , залишилось тіки чекати . По всьому ставку проскакували поодинокі всплески невеличких коропчиків , одразу появилась надія )))) . Вечером ніодної поклевки я не бачив ліг десь в 12 і приблизно в 4 ранку проснувся від пищання сигналізатора , на радощах прилетів до спінінга і ніфіга шо за шняга ХЗ . Короч це була перша і остання повноцінна поклевка (((((((.
Тутешні поселенці кажуть шо вже 2 тижня ніх нема клеву навіть карася короч якась Матріца. Одне радує , коли прийшли сторожа то спитали тільки чи клює а за білет нічо не казали ))) ( Коштує він там 50 гр.)
В 10 ранку приіхав ше один рибацюга мол я карасиків половлю і через півтори години вже поїхав додому так і не побачивши поклевки (
Водойом непоганий проте мілковатий - тутешні казали шо 10кг це ше не самі більші і карась мол до 1кг є .

Джерело: http://www.rybalka.com/forum/showpost.php?p=325973&postcount=22


Коментарі