Басів Кут, 07.04.2017

Місце риболовлі: Басів Кут

Початок риболовлі: квіт. 07, 2017 10:00

Кінець риболовлі: квіт. 07, 2017 11:30

Тип риболовлі: Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Плітка10Опариш, Пінка
Верховодка35Опариш, Пінка

Привіт всім. Вчора 07.04, мав змогу вирватися не на довго на риболовлю, з 10:00 до 11:30 на наше славне озеро. Рибалив на фідер в районі Нового двора, біля колії. Берег був майже порожній. Сиділи 3 поплавочника з маховими вудилищами і один горе - рибак в якого було закинуто 4 донних вудилища, не зважаючи на нерестову заборону. Що поробиш, "завжди є ті для кого закони не писані". Дуже прикро. Я не хотів підходити щоб не псувати ні собі ні людям настрій, при всьому бажанні вирвався на півтори годинки, то хотів їх провести за улюбленою справою і в спокої !
Погодка була не дуже, як на мене. Небо було вкрите хмарами, і дув прохолодний північний, північно - західний вітер з поривами до 11 м. за секунду. Але радувало те що не було дощу.
Прикормку замішав дома шоб не гаяти часу на водоймі. Замішувався з цілю половити не велику білу рибу в темпі, заодно потренуватися. Отож в мій склад увійшло дві пачки вже перевіреної мною прикормки компанії Ж-Стрим серії преміум. Це одна пачка під назвою "спорт" - прикормка з дуже мілкою фракцією і запахом коріандра. І ще одна пачка "фідер" - в якій середня фракція і з солодким запахом і відтінком кориці. Для посиленння запахової привабливості прикормки додав до води на якій замішувався ATTRACTIV series «MIX» Біла Риба (White Fish) також від компанії Ж - Стрим.
Ловив на один фідер. Наживкою в мене були пінка та опариш, які комбінував між собою. Ловив на двох дистанціях, перша була приблизно 23 метри, а друга 15. В прилові була плотва, але в основному верховодка яка майже недавала ніякій іншій рибі поласувати наживкою. Самі "великі" :-) екземпляри зразу повертав у рідну стихію. Загалом було зловлено близько 45 шт. Був досадний обрив поводка :facepalm: , 0.10 думаю на кормовий стіл прийшов лящ :nez-nayu:
Риболовлею задоволений рибу побачив, відпочив, гарно провів час.
Всім НХНЛ  

[Мішаня]


Коментарі