Бабин, 05.04.2017

Місце риболовлі: Бабин

Початок риболовлі: квіт. 05, 2017 07:00

Кінець риболовлі: квіт. 05, 2017 10:00

Тип риболовлі: Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Карась сріблястий1.59017Мотиль, Опариш
Прогноз погоди не віщував нічого хорошого: вітер змінних напрямків і дощик. Та хіба можуть зупинити такі дрібні неприємності спражніх рибацюг від відкриття сезону?)
Над вибором майбутнього місця дислокації довго думати не треба було: оскомозбиваючий і сезон відкриваючий Бабин!
Оскільки день будній і погода не льотна, то ми не стали заморочуватись з дуже ранніми виїздом. На водоймі були о сьомій ранку і хороших вільних місць майже не було. Де ті люди мають стільки вільного часу — для мене загадка. Так сяк влаштувались під тими тисячолітніми вербами і приступили до ловлі.
В мого товариша на вудку відразу клюнуло три карасика впродовж перших 20-ти хвилин. А потім почався дощик і все як відрізало. Не те, щоб той дощ був сильним, але доволі противним. Поки він йшов я викидав годівничками всю свою сенсасівську прикормку, що лишилась в морозилці ще з минулого літа. І клювалки не забарились. Заодно й дощик перестав йти. Далі я заправляв вже прикормку власного виготовлення.
Карасик клював справно і доволі впевнено. Шкода, що через те, що руки вже від того всього відвикли я мав кілька прикрих сходів, в основному вже біля берегу.
Загалом за кілька годин перед роботою отримав масу позитивних емоцій від перебування на природі. Чого і всім бажаю!

Коментарі