До риболовлі потрібно бути готовим завжди

Місце риболовлі: Прилбичі

Початок риболовлі: квіт. 01, 2017 13:00

Кінець риболовлі: квіт. 02, 2017 08:00

Тип риболовлі: Карпфішинг, Фідер

Перше квітня погода обіцяла бути гарною,сонячною, (незважаючи на те що ніч +3 ) все таки було вирішено іхати на рибалку. З вівторка вагався іхати не іхати але все таки бажання намочити вудки перемогло. В середу замовлений 55 сектор, і в суботу біля 13.00 я на березі. Відверто скажу на клев не розраховував,як не крути вода холодна. Передивився минуло сезонні бойли які залишились,іх виявилось в досталь, докупив пелец, кукурудзу , сипуху думаю для відкриття сезону вистарчить...... навіть палатку з шатром не брав,вирішив ночувати в машині. Як говориться відкриття було без "фанатизму" і особливого азарту, все не задалось з самого початку.
По дорозі, в районі Новояворівська згадав що забув свіжо куплений підсак...... :o старий я добросовісно з холдала виклав а новий покласти забув...... Іду і думаю "Ну то просто якийсь капец", відверто кажучи в голові було більш вульгарне слово :D . Але варіантів нема,повертатись не буду. Оплата на охороні, кажу ім свою " біду" про підсак,і охоронець добра людина дав мені в оренду підсак, апсолютно безкоштовно і без зайвих запитань!!!! За що ще раз дякую! По дорозі до сектора перекинувся пару словами з рибалками, з чого був зроблений висновок що покльовки ще ніхто з них не бачив, "весело"......
Приіхав в сектор, перше розчарування :( ,Місцеві "фермери" чи як іх назвати (знову в голові вульгарне слово) зорали свое поле можна сказати в притул до води,залишивши відстань метрів 5. Розвернутись машиною в районі 54 і далі за 55 дуже проблематично, враховуючи що берег мокрий. Палатку поставити також буде проблемно,а якщо врахувати що хтось буде іхати за 55 сектор то взагалі виходить не реально. От вперлось тим землеробам зайвих три метри городу......(знову вульгарне слово). Спаскудили улюблений сектор. Ну як кажуть меньше з тим!
Закинув вудки, закормився смаколиками,погода прекрасна, сонце світить, карповики мовчать, фідер також, Ляпота! До 22.00 карп і карась казав що не готовий я ще клювати,за рано приіхав. Сижу курю,попиваю пивко, нікого не рухаю, і тут такий паравоз....... Секунди дві три я сидів на кріслі і не вірив,правильніше сказати не розумів що відбуваеться, коли прийшов в себе зриваюсь з крісла перечіпляюсь за ящик і разом з тим пивом падаю ..... ( Знову не тільки в голові а і в голос дуже вульгарні слова ) :D Відразу кажу був майже тверезий, пив тільки пиво.Половина штанини в пиві, але я мужньо добрався до " Паравоза" схопив його за хвіст чую в голові ешелону щось потужне :huge але радість продовжувалась рівно 5 секунд...... ( які вульгарні фрази були в голові навіть писати не буду) карп чи хто там був, зійшов. Тримаю ту вудку в руках думаю не була б ти такою дорогою було би через коліно на двое, акуратно поставив вудку на род под і пішов переодягатись. Перекинув під шумок усі вудки (ловив до речі на два карповика і один фідер ) знову сів в крісло але ящик відсунув по далі...... Покльовки нема, спати хочиться, холодно капець, заліз в буса спальником накрився красота! 3.25 просипаюсь від того що сигналізатор у всю потужність кричить вставай..... Поки виліз з спальника,поки знайшов вихід з буса, :D карп тікае, добрався до вудок підсікаю, враховуючи історію чекаю коли буде схід але ні карп сидить добре. Ловив з відстані 120м. до берега карп доплив без проблем,а біля берега почались проблеми. Дивлюсь на ноги я в красовках, підсак не мій позичений, заброди вдіти варіантів нема хіба карпу сказати почекай я зараз повернусь. Стою думаю, в воду я в кросівках не полізу, по перше холодно а по друге штанів запасних більше нема, в трусах іхати до дому " незрозуміють " підтягую карпа до упора поки не дістану з берега підсаком. Карп мою задумку зрозумів, на мілині пару кульбітів і на волю, зійшов. Радувало одне карп був не великий максимум 4 кг.
Далі до ранку було все спокійно. На фідер покльовки так і не дочикався. Прокинувся 5.30, перекинув вудки,покльовок більше так і не було, запарив мівіну,поснідав, і в 8.00 я вже був зібраний для виізду до дому.
Суть басні така що в буть якому випадку до рибалки треба бути готовим,або просто не іхати, так аби як воно і виходить аби як.......
Як не крути сезон один " ІНОПЛАНЕТЯНИН " відкрив,напарника не було. Все одно позитиву більше ніж негативу, і ображатись нема на кого тому що всі промахи моі і ніхто невинен. Рибу бачив,в руках правда не тримав але і це вже добре!
З повагою " Інопланетяни".
П.С. Забув написати ще до того всього при закормі обірвав спомб.

Джерело: http://www.active.lviv.ua/topic-t4869-345.html#p189674


Коментарі