Ловля весняних карасів.

Місце риболовлі: Бурштин

Початок риболовлі: бер. 29, 2017 12:00

Кінець риболовлі: бер. 29, 2017 19:00

Тип риболовлі: Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Карась сріблястийМотиль

Ну як в таку прекрасну сонячну погоду, всидіти в дома. Сьогодні не з сходом сонця, а близько 12-години дня, приїхав на Бурштинський канал, з думкою половити підляща. І прикормку відповідну взяв з шоколадним вітінком, Gold Canal & Gold Super River, ліквіди і сухі добавки також шоколад. Але як завжди на рибалці буває, їдеш за одним, а ловиться зовсім інша риба. Карасі аж ніяк мене не розчарували. А ловля на фідер, весняних барбосів просто кайф, це вам не підлящиків 300грамових в темпі ловити. Тут суперник дає опір.

Сама рибалка пройшла ну дуже важко 3-5хв темп ловлі, в карася амурні історії, в березі прям кишить любовю))) що поробиш нерест, і мордатий особо клювати не хотів. Дуже багато пустих покльвок, змінив порядка 7-видів гачків, щоб хочаб якось підібрати ключик, і вже під вечір якась стабільність з'явилась.

В прилові попадалась плотва, підлящик, і окунець. Фаворит насадки, це 5-6мотиліків і пінка такий бутерброд хочаб якось спокушав карася. Ще пару таких теплих днів, і можна вирушати на тренування по флет фідеру. В надії спіймати карпа але це вже зовсім інша історія. НХНЛ #14...


Коментарі