Болехівці, 25.03.2017

Місце риболовлі: Болехівці

Початок риболовлі: бер. 25, 2017 00:00

Кінець риболовлі: бер. 25, 2017 00:00

Тип риболовлі: Поплавок, Пружини-смоктухи

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
ПліткаМотиль, Опариш
Карась сріблястийМотиль, Опариш, Хробак

Відвідали даний об'єкт в суботу 25 березня.
Територія прибрана, є досить гарні альтанки з мангалами або без. Доїзд безпроблемний, від траси по грунтовці метрів 500, сама грунтовка в хорошому стані.

По цінах: верхній став - 40грн з носа за світловий день, нижній - 60грн. Альтанки - від 120грн до 160грн, можна привозити свої дрова, або купити на місці.
Діють обмеження: не більше 3-х палок, карп платний (60грн/кг) або відпускати. Зі слів сторожа, стави були зариблені восени і ще дозариблювались на початку березня.

Я ловив на нижньому ставі на два донних патики (дві варіації "пробки") і коротку махалку. Прикормлював мінімально, з наживок - мотиль, хробак і опариш. Влітали плотвички і карасики досить-таки "товарного" розміру, дрібнота відразу топилась. Опариша риб ігнорував, а на іншу живність клював рівномірно. В пробки набивав "салапінську" кашу, на гачках - живність, без пінопласту. Поплавок прикормлював скоринками білого хліба 8)
Карась ще не дуже віддуплився, водичка все-таки ще холодна. Плотви там в принципі не дуже багато, але є.

Ще ходили 3 чи 4 спінінгісти, але я не дуже звертав увагу на їх результати - відволікав шашлик і наливочка :D Один жалівся, що йому 4 рази зрізало приманку, а міцнішої снасті з собою не мав.
Висновок №1 - щука є і вона активна, висновок №2 - наступного разу тре не лінуватись і брати з собою спін.

Загалом, враження позитивні. Якби не зіпсулась погода - поїхав би ще й в неділю.

Джерело: http://www.active.lviv.ua/topic-t1497.html#p189494


Коментарі