Гамаліївка, 17.12.2016

Місце риболовлі: Гамаліївка

Початок риболовлі: груд. 17, 2016 00:00

Кінець риболовлі: груд. 17, 2016 00:00

Тип риболовлі: Зимова

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Окунь10Опариш
Плітка9Мотиль

Вітаю рибачків. :hoop: Сьогодні спробував відкрити сезон "твердої води". :D Вдалося !!, але з ранку ,коли підійшов до озера зі сторони Запитова,не був впевнений що в мене вистачить сміливості вийти на лід _4-5см. Поверхня озера на 80% виглядає як ідеально рівне дзеркало. Тільки в одному куті і біля дамби утворовся лід замерзлого снігу, і є ділянка блище до зливу, де утворились справжні льодяні тороси.От тільки в цьому місці лід був товщиною 8 -10см. Де коли і тут під ногами він потріскував. Рибу, яка хотіла сьогодні клювати доводилось шукати, а потім довго вмовляти мотильком і опаришем. На опариша просто шалено :o , місцями :!: клював окунь розміром трішки більше мизинця. За де кілька годин вдалось виманити 10 окуньців і 9 плотвичок розміром на долоню.Через тонкий лід, ловити доводилось тільки на ділянках між берегом і очеретом. Далі від берега було "стрьомно" відходити :!: :!: .Коли такий тонкий лід під ногами робить "трісь", то в одому місці відчуваєшь " Жим -Жим". :D Погода була дуже гарна для відкриття нового зимового сезону.На протязі всього дня лунки замерзали. Крім мене, на льді було ще тільки два "пінгвіна-екстримала" :D До повідомлення докладаю пару фото з місця події. Всіх хто наважиться виходить на такий лід, застерігаю ! Будьте дуже обачними:!: :!:

P.S. Негативну інформацію мушу дописати для рібаків яким попадаеться плотва :!: :!: В мене з 9 плотвичок тільки одна була без СОЛІТЕРУ !!! :?
В інших були просто здоровенні жовті хробаки. Уявляю на скільки-ж в озері заражена плотва цією заразою, як-що з 9шт.8 риб хворих. Сумно :? :?:?

Джерело: http://www.active.lviv.ua/topic-t620-480.html#p186203


Коментарі