Ставок в п.Михайла

Місце риболовлі: Гамаліївка, приватний став

Початок риболовлі: черв. 17, 2016 00:00

Кінець риболовлі: черв. 18, 2016 00:00

Тип риболовлі: Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Карась сріблястий
Лин
Червонопірка

Я в п"ятницю знову поїхав на платні до п.Михайла. Ну капєц як зачепили ці рельєфи, протоки, трави :) Але рибалки вдень не вийшло: шалений вітер в берег забивав дух і зносив все на своєму шляху. Коли мені перекинуло крісло, і на метрів п"ять відкинуло металевий столик, стало ясно, що закинути снасті не вийде. Можна було хіба маркеритись.
(Тут- ліричний відступ для всіх, хто збирається на ці стави або вже повернувся з купою негативу через водорості. Єдиний можливий варіант нормально там половити- присвятити немало часу маркеру. Він- запорука вдалої рибалки. Просто приїхати, і просто закинутися в симпатичному місці- все одно що закинути снасті в копицю сіна. Скажу одне- чисті місця є, і головне: їх знайти. Говорили про траву з власником. Він запевнив, що регулярно намагається чистити став, показав пристрій для цього, та і по берегу всі бачать копиці витягнутих водоростей. Однак відростають вони швидше, ніж їх чистять. Скаржився п.Михайло на якісь нові види трави, що кинулись по ставах. Ні амур, ні товстолоб їх не їдять. Він в курсі, що рибаки нервуються і перестають їздити до нього через водорості, і бідкається, що якщо так піде далі, єдиним виходом буде восени спускати стави і застосовувати екскаватор і спецзасоби.Наразі обіцяв надалі постійно чистити став)
Кидав, аж руки заболіли, але знайшов дві симпатичні місцинки для себе і колєги, що мав під"їхати ввечері. Вітер трохи стих і закинутися вдалося вже під захід сонця.

Після півночі справи пішли на лад. А зранку була година, коли клювало на всі вудки одночасно. Карась на долоню, линок до 200 гр. не давали сумувати. Був якийсь жор у краснопірки, яка брала все, що влазило в рот. Тонкі оснастки показали наявність синявки і йоржа. Короп стрибав по всьому ставку, однак ні на що не спокусився. Так що бігфішем виїзду став рівно кілограмовий карасіо :) Був би ікряний- мав би півтора :) Веселих свят!

Джерело: http://www.active.lviv.ua/topic-t620-465.html#p180948


Коментарі